Μητροκτονία στα Τρίκαλα: Τι έδειξε η νεκροψία της 54χρονης – Την Παρασκευή απολογείται ο 18χρονος
Διαβάζεται σε 2'
Τι αποκαλύπτουν τα ευρήματα της νεκροψίας-νεκροτομής που διενεργήθηκε στη σορό της 54χρονης, η οποία δολοφονήθηκε από τον 18χρονο γιο της, στα Τρίκαλα.
- 22 Οκτωβρίου 2025 14:47
Στραγγαλισμός είναι η αιτία θανάτου της 54χρονης γυναίκας από τα Τρίκαλα, που έπεσε θύμα στυγερής δολοφονίας από τα χέρια του ίδιου του 18χρονου γιου της.
Από τα ευρήματα που εντοπίστηκαν στα αυτιά και στα μάτια της 54χρονης, καθώς βρέθηκε αίμα και στα δύο σημεία, φαίνεται πως ο 18χρονος κράτησε σφιχτά την πετσέτα στο λαιμό της για αρκετά λεπτά πριν η μητέρα του ξεψυχήσει.
Σύμφωνα με την ιατροδικαστική, ο θάνατος της 54χρονης, έγινε λίγη ώρα πριν ο 18χρονος τηλεφωνήσει στην αστυνομία και ομολογήσει την πράξη του.
Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 18χρονος μαθητής ΕΠΑΛ είχε μεταβεί στο σπίτι της μητέρας του για επίσκεψη, καθώς μετά το διαζύγιο των γονιών του διέμενε με τον πατέρα του και την αδερφή του.
Μάλιστα, στις πρώτες ερωτήσεις των αστυνομικών φέρεται να απαντούσε ότι δέχονταν μπούλινγκ από συνομηλίκους του για την οικογενειακή τους κατάσταση
Όπως μετέδωσε το Mega, ο 18χρονος φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς πως σκεφτόταν εδώ και καιρό να σκοτώσει τη μητέρα του, επειδή διαφωνούσε με τον τρόπο ζωής της. Επίσης, ισχυρίστηκε πως η μητέρα του συχνά του φερόταν άσχημα και τον επέπληττε.
Όπως είπε ο ίδιος στους αστυνομικούς, τη στιγμή που η μητέρα του έβλεπε τηλεόραση πήγε στο μπάνιο, πήρε μια πετσέτα την τύλιξε γύρω από το λαιμό της και την έπνιξε.