Νέα Φιλαδέλφεια: Γερανοφόρο ανετράπη και έπεσε σε κολώνα – Βίντεο
Διαβάζεται σε 1'
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά την ανατροπή γερανοφόρου οχήματος που έπεσε σε κολώνα στήριξης καλωδίων τρόλεϊ.
- 13 Δεκεμβρίου 2025 16:24
Σε ισχύ παραμένουν οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς η οδός Πίνδου είναι ακόμα κλειστή λόγω της ανατροπής ενός γερανοφόρου οχήματος, η οποία συνέβη στις 13-12-2025.
Συγκεκριμένα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην Πίνδου, από το ύψος της οδού Λάμπρου Κατσώνη έως την οδό Λαυρίου.
Η ανατροπή του οχήματος είχε ως αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε κολώνα στήριξης καλωδίων τρόλεϊ, η οποία πλέον κινδυνεύει να πέσει. Στο σημείο βρίσκονται ειδικά συνεργεία που εργάζονται πυρετωδώς για την απομάκρυνση της επικίνδυνης κολώνας και τη σταδιακή αποκατάσταση της κυκλοφορίας.
Οι οδηγοί που κινούνται στην περιοχή καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις οδηγίες της Τροχαίας.