Ομοφοβική επίθεση Μπέου στον Σωτήρη Πολύζο μπροστά σε χιλιάδες κόσμου
Διαβάζεται σε 2'
Ο Αχιλλέας Μπέος φρόντισε να μάς υπενθυμίσει ποιος είναι, εξαπολύοντας ομοφοβική επίθεση προς τον δημοσιογράφο Σωτήρη Πολύζο κατά τη φωταγώγηση της πόλης του Βόλου.
- 03 Δεκεμβρίου 2025 12:07
Το ήθος του έδειξε για ακόμη μια φορά ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, αυτή τη φορά κατά τη φωταγώγηση της πόλης και του χριστουγεννιάτικου δέντρου.
Ο δήμαρχος με το πλούσιο παλμαρέ -απειλές, βωμολοχίες, χειροδικίες, τραμπουκισμούς, ομοφοβικές και ρατσιστικές δηλώσεις- προτού μοιράσει ευχές για… αγάπη και ειρήνη σε όλον τον κόσμο, φρόντισε να συμπεριφερθεί με τον πιο άσχημο τρόπο στον παρουσιαστή της εκδήλωσης, δημοσιογράφο Σωτήρη Πολύζο.
Ο ίδιος εμφανίστηκε φανερά εκνευρισμένος ανεβαίνοντας στη σκηνή, λέγοντας πως ο παρουσιαστής είναι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να τον εκνευρίσει.
«Μήπως το σπάνιο παιδί που ψάχνεις είναι ο Αχιλλέας Μπέος;» διερωτήθηκε ο Σωτήρης Πολύζος στην Ανδρομάχη πριν καλέσει τον Αχιλλέα Μπέο στη σκηνή με τη φράση: «Δήμαρχε του Βόλου, δημιουργέ αυτού του σόου, Αχιλλέα Μπέο, ελάτε στη σκηνή γιατί πέρασε ώρα και δεν σας έχει δει η πόλη σας. Να’ το το παιδί».
«Είναι ο μόνος άνθρωπος που βρίσκει τρόπο να με εκνευρίζει γιατί πάντα κάνει κάποια μαλ@@@ αλλά δεν πειράζει, το ξεπερνάμε. Άλλο ήταν το σκηνικό σήμερα» είπε ο Αχιλλέας Μπέος μπροστά σε χιλιάδες κόσμου, επιτιθέμενος στον δημοσιογράφο.
Δεν σταμάτησε όμως εκεί…
Σχολιάζοντας το σακάκι που επέλεξε να φορέσει ο κ. Πολύζος, ο δήμαρχος Βόλου εξέφρασε τις… στυλιστικές του απόψεις και στη συνέχεια προέβη σε ομοφοβικό σχόλιο. «Το μόνο που δεν έχει δει κανείς είναι αυτό το σακάκι. Τι σακάκι φοβερό, το είχε η γιαγιά μου τραπεζομάντηλο και το πήρε ο π@@@ς και το έκανε σακάκι».
Τι να το κάνεις το υπερθέαμα και τον στολισμό όταν έχεις τέτοιο δήμαρχο…