Οριοθετήθηκε η φωτιά στο Νεοχώρι Μεσσηνίας

Διαβάζεται σε 1'
Πυρκαγιά στην περιοχή Άγιος Δημήτριος Κορωπίου Αττικής, Παρασκευή 4 Ιουλίου 2025. Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 75 πυροσβέστες με 5 ομάδες πεζοπόρων της 1ης ΕΜΟΔΕ, 25 οχήματα και εθελοντές. Από αέρος συνδράμουν τέσσερα ελικόπτερα και δύο αεροσκάφη.
(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Στο σημείο εξακολουθούν να επιχειρούν επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής, με περίπου 40 πυροσβέστες, δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και περισσότερα από 10 οχήματα.

Οριοθετημένη είναι, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά που εκδηλώθηκε τις απογευματινές ώρες σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή, Νεοχώρι, της Μεσσηνίας.

Στο σημείο εξακολουθούν να επιχειρούν επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής, με περίπου 40 πυροσβέστες, δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και περισσότερα από 10 οχήματα, προκειμένου να θέσουν υπό πλήρη έλεγχο την φωτιά και να αντιμετωπίσουν πιθανές αναζωπυρώσεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα