Πάτρα: 50χρονος τραυματίστηκε σοβαρά από μάρμαρα που έπεσαν από μπαλκόνι

Διαβάζεται σε 2'
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ EUROKINISSI

Με σοβαρά τραύματα νοσηλεύεται 50χρονος στην Πάτρα. Μάρμαρα αποκολλήθηκαν από μπαλκόνι και έπεσαν στο κεφάλι του την ώρα που περπατούσε.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ένας 59χρονος στην Πάτρα που τραυματίστηκε στο κεφάλι από πτώση μαρμάρων από πολυκατοικία στο κέντρο της πόλης.

Ο άνδρας περπατούσε μαζί με την σύζυγό του όταν ξαφνικά αποκολλήθηκαν κομμάτια από μπαλκόνι 5ου ορόφου πολυκατοικίας, στην συμβολή των οδών Γούναρη και Ρήγα Φεραίου. Ένα από τα κομμάτια χτύπησε τον άτυχο άνδρα στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει σοβαρότατα τραύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news σημείο επικράτησε πανικός. Αμέσως έφτασαν δυνάμεις της αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον 59χρονο για να τον διακομίσει στο νοσοκομείο ενώ έχει αποκλειστεί το σημείο.

tempo24.news

tempo24.news

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα