Περισσότερες από 230 κλήσεις δέχτηκε η Πυροσβεστική στην Αττική το τελευταίο 24ωρο

Επί ποδός ήταν η Πυροσβεστική σε ολόκληρη την Αττική το τελευταίο 24ωρο. «Βροχή» έπεσαν οι κλήσεις στο «199»
- 22 Σεπτεμβρίου 2015 11:05
Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που εκδηλώθηκαν κατά τη διάρκεια του τελευταίου 24ωρου, η Πυροσβεστική δέχτηκε δεκάδες κλήσεις για παροχές βοηθείας από ολόκληρη την Αττική.
Ειδικότερα, ολόκληρο το 24ωρο το «199» δέχτηκε 234 κλήσεις, όπου επενέβησαν 40 συνεργεία με 98 πυροσβεστικούς υπαλλήλους. Τα συνεργεία της Πυροσβεστικής πραγματοποίησαν 73 κοπές δέντρων και 55 αντλήσεις υδάτων.
Στην Αττική, ακόμα και τώρα δεν διεξάγεται η κυκλοφορία στην Λεωφόρο Μαρκοπούλου στο Μαρκόπουλο και στην οδό Λεονταρίου στην Παλλήνη. Νωρίτερα, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην οδό Ναϊάδων στο Π. Φάληρο.
Πρόσθετα, από την ευρύτερη περιοχή της πόλης των Πατρών έγιναν 80 κλήσεις, όπου επενέβησαν 10 συνεργεία με 25 πυροσβεστικούς υπαλλήλους.
Τα συνεργεία της Πυροσβεστικής πραγματοποίησαν 30 αντλήσεις υδάτων, ενώ περίπου 30 κλήσεις δέχτηκε το «199» και από τον Πύργο. Τα μεγαλύτερα προβλήματα ωστόσο σημειώθηκαν στην Σκάλα Λακωνίας από ανεμοστρόβιλο που έπληξε στην περιοχή αφήνοντας πίσω του ανυπολόγιστες ακόμα ζημίες κα καταστροφές.