Πιερία: Θρίλερ με απανθρακωμένο 48χρονο μέσα σε αγροτικό – Τα σοκαριστικά ευρήματα

Διαβάζεται σε 1'
Πυροσβεστικό, φωτογραφία αρχείου
Πυροσβεστικό, φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για την υπόθεση του 48χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε απανθρακωμένος μέσα στο αγροτικό του όχημα στην Πιερία. Οι Αρχές εκτιμούν ότι δεν πρόκειται για ατύχημα.

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με τον 48χρονο, που εντοπίστηκε απανθρακωμένος μέσα στο αγροτικό όχημά του στην περιοχή της Σφενδάμης στην Πιερία.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, που ειδοποιήθηκε για τη φωτιά, ο 48χρονος ζούσε, όταν ξέσπασαν οι φλόγες στο όχημα ενώ στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι του λείπουν τα μπροστινά δόντια του και κάποια οστά από το σώμα του.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, πριν πάρει φωτιά το αγροτικό όχημα, είχε επισκεφθεί βενζινάδικο και, σύμφωνα με τις Αρχές, μάλλον δεν πρόκειται για ατύχημα, με τις έρευνες να βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα