Πυροβολισμοί σε ψητοπωλείο στον Άγιο Δημήτριο – Δύο τραυματίες

Διαβάζεται σε 1'
Κάλυκας
INTIME

Τρεις άγνωστοι δράστες που επέβαιναν σε Ι.Χ. σταμάτησαν έξω από την επιχείρηση και πυροβόλησαν εναντίον του 70χρονου ιδιοκτήτη, τραυματίζοντας εκείνον και τον 39χρονο γιο του στα πόδια.

Στόχος ένοπλης επίθεσης έγιναν οι ιδιοκτήτες ψητοπωλείου, επί της οδού Αγωνιστών Πολυτεχνείου, στον Άγιο Δημήτριο, 40 λεπτά μετά τις δύο τα ξημερώματα.

Τρεις άγνωστοι δράστες, που επέβαιναν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο, σταμάτησαν έξω από την επιχείρηση και πυροβόλησαν εναντίον του 70χρονου ιδιοκτήτη από την Αλβανία, τραυματίζοντας εκείνον και τον 39χρονο γιο του στα πόδια.

Συγκεκριμένα, ο 70χρονος έχει ένα τραύμα στο πόδι και ο γιος του στον μηρό και στην γάμπα, ενώ μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο με ίδια μέσα. Οι δράστες αμέσως μετά την επίθεση, διέφυγαν αναπτύσσοντας ταχύτητα, ενώ στο σημείο οι αστυνομικοί περισυνέλλεξαν τέσσερις κάλυκες.

Για το περιστατικό διενεργείται έρευνα από την Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος για να διαπιστωθούν τα κίνητρα της επίθεσης, αλλά και για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των δραστών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα