Πυροβολισμοί στον Κολωνό: “Τους έριξε στα πόδια κι έφυγε ανενόχλητος”

Διαβάζεται σε 3'
Πυροβολισμοί στον Κολωνό: “Τους έριξε στα πόδια κι έφυγε ανενόχλητος”
EUROKINISSI ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ

Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν το περιστατικό με πυροβολισμούς που αναστάτωσε τον Κολωνό. Δύο τραυματίες στο νοσοκομείο.

Ένας Τούρκος υπήκοος και ένας αστυνομικός είναι οι δύο τραυματίες από πυροβολισμούς σε καφετέρια, στην οδό Τριπόλεως στον Κολωνό.

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (13/7) προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στην περιοχή.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ένας Τούρκος εισήλθε σε μία καφετέρια, παρήγγειλε καφέ και βγήκε έξω.

Εκεί εμφανίστηκε ένας άλλος άνδρας και ξεκίνησε να συνομιλεί μαζί του. Ξαφνικά, ο Τούρκος έτρεξε πάλι προς το εσωτερικό της καφετέριας και τότε ο άνδρας με τον οποίο συνομιλούσε πριν, τον ακολούθησε και τον πυροβόλησε στο πόδι.

Πυροβολισμοί σε καφετέρια στον Κολωνό EUROKINISSI ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε στο πόδι και ένας αστυνομικός, ο σύζυγός της ιδιοκτήτριας της καφετέριας που καθόταν εκεί και δεν είχε σχέση με τους εμπλεκόμενους.

Ο δράστης στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή και εξαφανίστηκε, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψή του.

Ο Τούρκος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Γεννηματά» και ο αστυνομικός στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Πυροβολισμοί σε καφετέρια στον Κολωνό EUROKINISSI ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ

EUROKINISSI ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ

«Έβγαλε πιστόλι και τους χτύπησε στα πόδια» ανέφερε στην ΕΡΤ μία κάτοικος της περιοχής. Μάλιστα, η ίδια διευκρίνισε πως ο αστυνομικός τραυματίστηκε κατά λάθος, καθώς εκείνη την ώρα έδινε τον καφέ στο θύμα.

Αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε στο ΣΚΑΪ περιέγραψε το περιστατικό των πυροβολισμών λέγοντας: «Περνάει ένας ντυμένος στα μαύρα, πυροβολεί 4-5 φορές και τους τραυματίζει. Τους έριξε στα πόδια και μετά ανενόχλητος σαν να μην τρέχει τίποτα έφυγε», ανέφερε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα