Ρέθυμνο: Σκότωσε τη γυναίκα του μέσα στο νοσοκομείο και αυτοπυροβολήθηκε
Διαβάζεται σε 2'
Ένας 87χρονος άνδρας μπήκε στην κλινική που νοσηλευόταν η καρκινοπαθής σύζυγός του στο Ρέθυμνο, την πυροβόλησε δύο φορές και την σκότωσε. Στην συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε.
- 31 Μαΐου 2025 11:24
Μία οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στο Ρέθυμνο Κρήτης και μάλιστα μέσα στο Νοσοκομείο της πόλης. Μία 85χρονη γυναίκα που είχε χειρουργηθεί, νοσηλευόταν σε τελευταίο στάδιο καρκίνου και υπέφερε από τους πόνους.
Το πρωί του Σαββάτου (31/5) πήγαν να την επισκεφτούν ο 87χρονος σύζυγός της και ο γιος τους. Κάποια στιγμή ο γιος βγήκε στο μπαλκόνι για να καπνίσει και ο πατέρας του, έκλεισε την μπαλκονόπορτα και την κλείδωσε. Στη συνέχεια στράφηκε προς την σύζυγό του, έβγαλε ένα όπλο και την πυροβόλησε, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό της.
Ύστερα, παρά τις εκκλήσεις και τις φωνές του γιού του, έστρεψε το ίδιο όπλο στο κεφάλι του και αυτοπυροβολήθηκε. Στο Νοσοκομείο επικράτησε πανικός.
Νοσηλευτές και γιατροί διαπίστωσαν πως ο 87χρονος ζούσε ακόμα και τον μετέφεραν στο χειρουργείο, ενώ η κατάστασή του κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη. Δυστυχώς η γυναίκα ήταν ήδη νεκρή. Στο σημείο έχει μεταβεί κλιμάκιο της Ασφάλειας Ρεθύμνου που διενεργεί την έρευνα για αυτή τη νέα τραγωδία.