Ρίγη συγκίνησης στην Τούμπα για τους επτά νεκρούς οπαδούς του ΠΑΟΚ – “Αδέρφια ζείτε”

Διαβάζεται σε 6'
Ρίγη συγκίνησης στην Τούμπα για τους επτά νεκρούς οπαδούς του ΠΑΟΚ – “Αδέρφια ζείτε”
Στο γήπεδο της Τούμπας οι σοροί των επτά αδικοχαμένων φίλων του ΠΑΟΚ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΚΑΡΑΜΒΑΛΑΣΗΣ / EUROKINISSI

Ρίγη συγκίνησης έξω από το γήπεδο της Τούμπας όταν πέρασαν οι σοροί των επτά αδικοχαμένων φιλάθλων του ΠΑΟΚ – “Aδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε”

Με συνθήματα για τους επτά αδικοχαμένους φιλάθλους του ΠΑΟΚ πλημμύρισαν το γήπεδο της Τούμπας, οι εκατοντάδες οπαδοί που συγκεντρώθηκαν λίγη ώρα αφού έφτασαν στη Θεσσαλονίκη και το αεροδρόμιο Μακεδονία.

Φωνάζοντας «αθάνατοι» και «αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε» οι συγκεντρωμένοι, που έχουν κατακλύσει τις οδούς γύρω από το γήπεδο της Τούμπας, υποδέχτηκαν τη πομπή με τις σορούς προκαλώντας ρίγη συγκίνησης.

Η μηχανοκίνητη πομπή πέρασε έξω από το γήπεδο καθώς οι σοροί των αδικοχαμένων παιδιών μεταφέρθηκαν εκεί για να τους αποδοθεί ο ελάχιστος φόρος τιμής από την οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Στο γήπεδο της Τούμπας οι σοροί των επτά αδικοχαμένων φίλων του ΠΑΟΚ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΚΑΡΑΜΒΑΛΑΣΗΣ / EUROKINISSI

Οι κόρνες από τα δίκυκλα και τα συνθήματα ακούστηκαν σαν αποχαιρετιστήριο τραγούδι στη μνήμη των επτά φιλάθλων του δικεφάλου του Βορρά.

Στην οδό Κλεάνθους, έξω από το γήπεδο της Τούμπας και δίπλα στη Θύρα 4, συγκεντρώθηκαν οι εκατοντάδες φίλοι του ΠΑΟΚ.

Η μοτοπορεία, συνοδεία ΙΧ, ξεκίνησε λίγο μετά τις 18:30 από το αεροδρόμιο προς το γήπεδο της Τούμπας

Ήδη από πολύ πριν τις 18:00, πάνω από 200 φίλοι του ΠΑΟΚ είχαν φτάσει με μηχανάκια και ΙΧ στην εμπορική πύλη του αεροδρομίου αναμένοντας την άφιξη των σορών.

Με αεροσκάφος C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας μεταφέρθηκαν οι σοροί των επτά φιλάθλων του ΠΑΟΚ

Με αεροσκάφος C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας μεταφέρθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης (29/1) οι σοροί των επτά φιλάθλων του ΠΑΟΚ, που έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία.

Το αεροσκάφος αναχώρησε γύρω στις 16:30, από την Τιμισοάρα και προσγειώθηκε, λίγα λεπτά μετά τις 18:00 στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.

Αναχώρησε από τη Ρουμανία το C-130 που μεταφέρει τις σορούς των επτά φίλων του ΠΑΟΚ INTIME NEWS

Νωρίτερα, τελέστηκε τρισάγιο στο αεροδρόμιο της Τιμισοάρα από τον μητροπολίτη της περιοχής, ο οποίος εναπόθεσε ένα λευκό τριαντάφυλλο σε κάθε ένα από τα επτά φέρετρα.

Στη Θεσσαλονίκη οι δύο τραυματίες

Εν τω μεταξύ, λίγο πριν τις 13:00 έφτασε στη Θεσσαλονίκη το αεροσκάφος του ΕΚΑΒ με τους δύο από τους τρεις τραυματίες οπαδούς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι νοσηλεύονταν σε νοσοκομείο της Ρουμανίας.

Το αεροπλάνο αναχώρησε το πρωί της Πέμπτης (29/1) από την Τιμισοάρα και προσγειώθηκε σε ελληνικό έδαφος λίγο μετά τις 13:00, όπου τηρήθηκε το πρωτόκολλο με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ να παραλαμβάνουν τους τραυματίες.

Άφιξη των τραυματιών του τροχαίου δυστυχήματος σε δρόμο της Ρουμανίας στο αεροδρόμιο Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/MOTION TEAM/EUROKINISSI

Βίντεο από την παραλαβή των τραυματιών από το ΕΚΑΒ

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NEWS 24/7 (@news247gr)

Σε πρώτη φάση, οδηγήθηκαν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας εκ των δύο τραυματιών είναι πολυτραυματίας και εκτιμάται ότι θα χρειαστεί να νοσηλευτεί για αρκετές ημέρες, ενώ ο δεύτερος βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση και ενδέχεται να μη χρειαστεί νοσηλεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ, η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο τρίτος τραυματίας στέφθηκε με επιτυχία.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, ο υποδιοικητής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Μιχάλης Κούπκας, ανέφερε:

«Η διοίκηση της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας και το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου εκφράζουμε, καταρχάς, τη βαθιά θλίψη και οδύνη μας στις οικογένειες των παιδιών, που χάθηκαν τόσο πρόωρα και άδικα. Το νοσοκομείο βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα, με όλες τις απαραίτητες ιατρικές ειδικότητες, ώστε να παρέχει την καλύτερη δυνατή φροντίδα και στήριξη στους τραυματίες, στους οποίους ευχόμαστε καλή και ταχεία ανάρρωση».

Σε ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο ψυχολογικής υποστήριξης, ο κ. Κούπκας απάντησε ότι το ζήτημα θα αξιολογηθεί από τους θεράποντες ιατρούς.

Πότε και πού θα γίνουν οι κηδείες των επτά οπαδών

Σε Θεσσαλονίκη, Αλεξάνδρεια Ημαθίας και Αρωνά Πιερίας θα γίνουν αύριο Παρασκευή (30/1) και το Σάββατο (31/1) οι κηδείες των 7 οπαδών του ΠΑΟΚ που άφησαν την τελευταία τους πνοή στο φοβερό τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία.

Όπως μεταδίδει η Voria.gr, αύριο στις 12 το μεσημέρι στον Ναό Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης στην Ευκαρπία θα γίνει η κηδεία του Χρήστου Ζέζιου. Επίσης, αύριο, στον Ναό Προφήτης Ηλίας στον Αρωνά Πιερίας, συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν τον Βασίλη (Βάχο) Μολδοβάνοφ.

Το Σάββατο στις 11 το πρωί θα φτάσουν στον Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας οι τρεις σοροί των νεαρών που καταγόταν από την περιοχή. Οι οικογένειες, συγγενείς, φίλοι, συνάδερφοι θα αποχαιρετήσουν τον Βασίλη Πάλο, τον Κώστα Μαρκόπουλο και τον Δημήτρη Μαρωνίτη. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 13.00.

Στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου στον Ναό Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου στην Ευκαρπία θα γίνουν οι κηδείες του Θανάση Γκουζούρη και του Γιώργου Κεσανίδη..

Στην Τούμπα ο Στέλιος Αγγελούδης για να αποτίσει φόρο τιμής τους επτά οπαδούς του ΠΑΟΚ

Κρατώντας λευκά τριαντάφυλλα στα χέρια, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, επισκέφτηκε το μεσημέρι το γήπεδο της Τούμπας, προκειμένου να αποτίσει φόρο τιμής στους επτά οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Ο κ. Αγγελούδης, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Ψηφιακής Πολιτικής, Διοικητικής Αναδιάρθρωσης και Εξυπηρέτησης του Πολίτη και πρόεδρο της επιτροπής για τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ, Κώστα Βασιλόπουλο, τον αντιδήμαρχο Μέριμνας για την Τρίτη Ηλικία, Κοινοτήτων και Δημοτικών Αποκέντρωσης, Παντελή Καζαντζίδη, τον δημοτικό σύμβουλο και πρώην άσο του Δικεφάλου, Γιώργο Τουρσουνίδη, τον δημοτικό σύμβουλο και πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη, Σάκη Πρίττα και τον πρώην μπασκετμπολίστα που τίμησε τα ασπρόμαυρα χρώματα και μέλος της δημοτικής του παράταξης, Γιάννη Γιαννούλη, άφησε τα λουλούδια σε ένδειξη πένθους και σεβασμού προς τους επτά νεκρούς και τους τρεις τραυματίες.

ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI

 

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα