Ρόδος: Βιασμός κόρης από τον πατέρα – Ισχυρισμοί σοκ από τον δράστη
Διαβάζεται σε 2'
Μια σοκαριστική υπόθεση διερευνούν οι αρχές της Ρόδου. Ένας πατέρας φέρεται να βίαζε την κόρη του για χρόνια, ενώ απέκτησε με την ενήλικη σήμερα γυναίκα και παιδί.
- 24 Ιουλίου 2025 15:23
Μία ανατριχιαστική υπόθεση κλήθηκαν οι Αρχές της Ρόδου να διερευνήσουν τα τελευταία δύο χρόνια, κατόπιν σχετικής εισαγγελικής παραγγελίας.
Είχε προηγηθεί η καταγγελία της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου για τις συνθήκες διαβίωσης της 31χρονης σήμερα κοπέλας, με υποψίες κακοποίησης από τον 55χρονο πατέρα, ο οποίος μάλιστα ήταν υπάλληλος του Δήμου.
Κατόπιν της εισήγησης αυτής από την κοινωνική υπηρεσία στην Εισαγγελία Ρόδου, διατάχθηκε πριν δύο χρόνια προκαταρκτική έρευνα για να διαπιστωθεί αν υπήρχε όντως κακοποίηση.
Από την εξέταση με την ψυχολόγο, η κοπέλα που είναι μητέρα δύο παιδιών, ενός 13χρονου παιδιού και ενός 3χρονου, διαπιστώθηκε πως είχε υποστεί σεξουαλική κακοποίηση από τον ίδιο της τον πατέρα, και μάλιστα μετά από εξέταση DNA διαπιστώθηκε πως το μικρότερό της παιδί ήταν του πατέρα της.
Τι ισχυρίζεται ο δράστης
Ο ίδιος παραδέχτηκε πως κακοποιούσε σεξουαλικά την κόρη του για κάποιο χρονικό διάστημα, κατόπιν συναίνεσης(!) όπως ισχυρίστηκε, και όταν αντιλήφθηκαν και οι δύο την βαρύτητα των πράξεών τους, το σταμάτησαν.
Η μητέρα της οικογένειας είχε φύγει χρόνια από το σπίτι και είχε μείνει μόνη η κόρη με τον πατέρα που έμεναν μαζί. Το μεγαλύτερό της παιδί το είχε αποκτήσει από άλλον άντρα που το έχει αναγνωρίσει.
Καθώς οι εξηγήσεις του πατέρα δεν έπεισαν τις Αρχές, για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για βιασμό και αιμομιξία και παραδόθηκε στον εισαγγελέα, όπου αναμένεται αν θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.