Ryan Air: Νέος διεθνής προορισμός από την Αθήνα και εισιτήρια από 17.99€

Η εταιρία πυκνώνει τα δρομολόγια για Θεσσαλονίκη, ενώ προσθέτει έναν ακόμη διεθνή προορισμό στα δρομολόγιά της από το Ελευθέριος Βενιζέλος σε ανταγωνιστικές τιμές
- 15 Σεπτεμβρίου 2015 17:42
Η Ryanair ανακοίνωσε το καλοκαιρινό πρόγραμμα Αθήνας για το 2016, στο οποίο προστίθενται ένα νέο καθημερινό δρομολόγιο προς το Βερολίνο, περισσότερες πτήσεις προς Ρόδο και Σαντορίνη (συνολικά 13 δρομολόγια από την Αθήνα), συντελώντας στην μεταφορά 1,8 εκατ. επιβατών και στην στήριξη 1.350 παράπλευρων θέσεων εργασίας στο αεροδρόμιο της Αθήνας.
Η εταιρία ανακοίνωσε επίσης αύξηση δρομολογίων και στο χειμερινό πρόγραμμα Αθήνας για το 2015, συνδράμοντας στην ανάπτυξη του τουρισμού και θέσεων εργασίας για τα επόμενα χρόνια. Το καλοκαιρινό πρόγραμμα της Ryanair για το 2016 στην Αθήνα, θα προσφέρει:
• 1 νέο δρομολόγιο προς το Βερολίνο
• Περισσότερες πτήσεις προς Ρόδο ( από 1 σε 2 καθημερινές) και προς Σαντορίνη (από 2 σε 3 καθημερινές)
• 13 δρομολόγια σε σύνολο
• 163 εβδομαδιαίες πτήσεις
• 1.8 εκ πελάτες ανά έτος
• 1,350 * “παράπλευρες θέσεις” εργασίας
13 δρομολόγια από Αθήνα μέσα στο καλοκαίρι του 2016
Οι Έλληνες πελάτες και επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από 13 δρομολόγια από την Αθήνα το επόμενο καλοκαίρι και παράλληλα να αναμένουν περισσότερες αναβαθμίσεις, καθώς διανύουμε το δεύτερο έτος του προγράμματος “Always Getting Better” κατά την διάρκεια του οποίου η εταιρία αναμένεται να παρουσιάσει νέα ιστοσελίδα, νέα εφαρμογή, νέο εσωτερικό αεροσκαφών, ανανεωμένα μενού και ψηφιακές καινοτομίες όπως το ‘δέσμευσε τον ναύλο’.
Πτήσεις για Θεσσαλονίκη από 17.99€
Στο χειμερινό πρόγραμμα της Αθήνας για το 2015, η εταιρία ανακοίνωσε περισσότερες πτήσεις στο δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη (6 σε 8 καθημερινές) και βελτιωμένα ωράρια στα δρομολόγια από Αθήνα προς Ρώμη και Σαντορίνη. Ο εμπορικός διευθυντής της Ryanair David O’Brien δήλωσε: “Για να γιορτάσουμε την ανακοίνωση του καλοκαιρινού προγράμματος για το 2016, απελευθερώνουμε ναύλους προς κράτηση από 17.99 €, στα δρομολόγια από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, Ρόδο και Χανιά, διαθέσιμοι προς κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, 16 Σεπτεμβρίου, για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο”.