Συναγερμός για την εξαφάνιση 16χρονης από τον Κορυδαλλό

Διαβάζεται σε 1'
Συναγερμός για την εξαφάνιση 16χρονης από τον Κορυδαλλό

Τα ίχνη της 16χρονης χάθηκαν την Δευτέρα (26/01) από τον Κορυδαλλό. Η ανακοίνωση από το “Χαμόγελο του Παιδιού”.

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές για την εξαφάνιση της 16χρονης Ελένης Α., τα ίχνη της οποίας χάθηκαν την Δευτέρα (26/01) στις 12:00 η ώρα, από την περιοχή του Κορυδαλλού, στην Αττική.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης κατόπιν αιτήματος της οικογένειας, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή της σε κίνδυνο.

Η Ελένη Α. έχει ύψος 1,65 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε λεοπάρ μπλούζα, μαύρο σορτσάκι, χακί στρατιωτικό μπουφάν και λευκά αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα