Συναγερμός για την εξαφάνιση τριών ανηλίκων από το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης
Διαβάζεται σε 2'
Συναγερμός έχει σημάνει στη Θεσσαλονίκη για την εξαφάνιση τριών αγοριών από το Ωραιόκαστρο. Η ανακοίνωση από το “Χαμόγελο του Παιδιού”.
- 23 Νοεμβρίου 2025 23:18
Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές για την εξαφάνιση τριών ανηλίκων από τη δυτική Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού, στις 23/11/2025, μεσημεριανές ώρες, εξαφανίστηκαν από χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων στην περιοχή του Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης, ο Χαφέζ (επ.) Μοχάμεντ (ον.), 14 ετών, ο Λασίν (επ.) Αλί (ον.), 14 ετών και ο Μουστάφα (επ.) Αχμέτ (ον.),13 ετών, αιγυπτιακής καταγωγής. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα, 24/11/2025 για την εξαφάνισή τους και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων τους, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο.
Ο Χαφέζ (επ.) Μοχάμεντ (ον.), 14 ετών έχει ύψος 1,55 μ., είναι αδύνατος, έχει μαύρα σγουρά μαλλιά και μαύρα μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο παντελόνι και μαύρο μπουφάν.
Ο Λασίν (επ.) Αλί (ον.), 14 ετών έχει ύψος 1,67 μ., κανονικό βάρος έχει μαύρα σγουρά μαλλιά και μαύρα μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο παντελόνι και μαύρο μπουφάν.
Ο Μουστάφα (επ.) Αχμέτ (ον.),13 ετών έχει ύψος 1,72, κανονικό βάρος έχει μαύρα σγουρά μαλλιά και μαύρα μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο παντελόνι και μπουφάν με κίτρινες ρίγες.