Συνεδριάζουν οι κτηνοτρόφοι της Θεσσαλίας στον Τύρναβο για την ευλογιά

Διαβάζεται σε 1'
Συνεδριάζουν οι κτηνοτρόφοι της Θεσσαλίας στον Τύρναβο για την ευλογιά
Thanasis Kaliakoudas / SOOC

Οι κτηνοτρόφοι της Θεσσαλίας συνεχίζουν να πιέζουν την κυβέρνηση έτσι ώστε να πάρει μέτρα για την ευλογιά στα αιγοπρόβατα.

Στον Τύρναβο συνεδριάζει την Κυριακή η Ομοσπονδία Κτηνοτρόφων Θεσσαλίας, προκειμένου να εκτιμήσει την κατάσταση που διαμορφώνεται με την εξάπλωση της ευλογιάς στα αιγοπρόβατα και να εξετάσει τις περαιτέρω κινήσεις τους.

Οι κτηνοτρόφοι εκτιμούν, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ΕΡΤ, ότι «η κατάσταση έχει ξεφύγει».

Ζητούν άμεσα, συγκεκριμένες κινήσεις και δεσμεύσεις από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για να λάβουν χρήματα που όπως υποστηρίζουν- τους οφείλονται, σε διαφορετική περίπτωση είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις.

Την Ομοσπονδία των αγροτών απασχόλησε και το θέμα με τους παράνομους εμβολιασμούς ζώων για την ευλογιά.

Η διοίκηση της Ομοσπονδίας αναφέρει ότι όποιος έχει στοιχεία για τους παράνομους εμβολιασμούς, πρέπει να τα δώσει στην δημοσιότητα και να παρέμβει ο Εισαγγελέας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα