Συνελήφθη 63χρονος που ασελγούσε σε ανήλικη πείθοντάς την πως είναι “illuminati”

Διαβάζεται σε 2'
Συνελήφθη 63χρονος που ασελγούσε σε ανήλικη πείθοντάς την πως είναι “illuminati”
ISTOCK

Ο 63χρονος, εκμεταλλευόμενος φιλική σχέση που είχε αναπτύξει με τους γονείς της ανήλικης, είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη τους. Την έπεισε ότι είναι μέλος της μυστικιστικής οργάνωσης των “illuminati”.

Από το Τμήμα Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε ειδική επιχείρηση, πρωινές ώρες χθες, Τετάρτη (29/10) στην περιοχή των Πετραλώνων, στο πλαίσιο της οποίας συνελήφθη 63χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή κάθειρξης 7 ετών, για τα αδικήματα της κατάχρησης ανηλίκου που συμπλήρωσε τα 14 έτη, σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση και της πορνογραφίας ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση.

Προηγήθηκε ενδελεχής διερεύνηση πληροφοριών, καθώς ο 63χρονος γνωρίζοντας ότι διώκεται, αποκρυπτόταν εντός οικίας στην περιοχή των Πετραλώνων, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη του.

Ειδικότερα, ο 63χρονος κατά τα έτη 2016 και 2017, εκμεταλλευόμενος φιλική σχέση που είχε αναπτύξει με τους γονείς της ανήλικης που ήταν σχεδόν 16 ετών όταν συνέβησαν όλα,  είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη τους ώστε να την επιβλέπει, πείθοντάς την ότι είναι μέλος της μυστικιστικής οργάνωσης των «illuminati» και ότι θα της έκανε μεταξύ άλλων σεξουαλική παιδαγώγηση.

Με αυτόν τον τρόπο προέβαινε συστηματικά σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της, τις οποίες πολλές φορές κατέγραφε με κινητό τηλέφωνο. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα