Τελικός Κυπέλλου: Πώς θα πάνε στο ΟΑΚΑ οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού και του ΟΦΗ
Διαβάζεται σε 1'
Αναλυτικά οι ρυθμίσεις στον ΗΠΑ ενόψει του τελικού κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ ΟΦΗ και Ολυμπιακού.
- 17 Μαΐου 2025 09:54
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ σήμερα (17/5) στην Γραμμή 1 του Μετρό (ΗΣΑΠ) λόγω διεξαγωγής του τελικού αγώνα ποδοσφαίρου για το Κύπελλο Ελλάδας, με εντολή της ΕΛΑΣ.
Σύμφωνα με ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ :
Στη Γραμμή 1 του Μετρό «Κηφισιά – Πειραιάς» μεταξύ 16:00 – 18:00 οι συρμοί θα διέρχονται από τον σταθμό «Φάληρο» χωρίς να πραγματοποιούν στάση.
Ο σταθμός «Φάληρο» θα λειτουργήσει μεταξύ 16:00 – 18:00 αποκλειστικά και μόνο για τη μετακίνηση φιλάθλων του Ολυμπιακού και όχι για τους υπόλοιπους επιβάτες. Οι φίλαθλοι θα επιβιβάζονται σε ενισχυτικούς, επιπλέον συρμούς που δρομολογεί η ΣΤΑΣΥ για την περίσταση και θα πραγματοποιούν το δρομολόγιο Φάληρο – Ειρήνη, χωρίς στάσεις στους ενδιάμεσους σταθμούς.
Οι φίλαθλοι του ΟΦΗ θα επιβιβάζονται στον σταθμό Μαρούσι σε συρμούς της Γραμμής με κατεύθυνση τον Πειραιά και θα αποβιβάζονται στον αμέσως επόμενο σταθμό «Νερατζιώτισσα».