Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένη επιχείρησε να βάλει φωτιά σε σπίτι και αυτοκίνητο
Διαβάζεται σε 1'
Μία ηλικιωμένη στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης αποπειράθηκε να βάλει φωτιά στο σπίτι του γείτονά της και στο αυτοκίνητο της κόρη του.
- 06 Νοεμβρίου 2025 10:37
Ηλικιωμένη στη Θεσσαλονίκη κατηγορείται ότι περιέλουσε με βενζίνη την εξώπορτα του 65χρονου γείτονά της και το αυτοκίνητο της κόρης του, επιχειρώντας να βάλει φωτιά με αναμμένο βαμβάκι.
Η πράξη της, όμως, έγινε αντιληπτή από τον 65χρονο, που απομάκρυνε εγκαίρως το βαμβάκι χωρίς να προκληθούν φθορές. Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Πολίχνη, ενώ δεν φαίνεται να είχε προηγηθεί κάποια αφορμή ή επεισόδιο.
Όπως ανακοινώθηκε, μετά την προανάκριση που ακολούθησε από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Παύλου Μελά, σχηματίστηκε δικογραφία εναντίον της 73χρονης, με καταγωγή από τη Γεωργία.
Η δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα πρωτοδικών.