Θεσσαλονίκη: Στην ανακρίτρια ο 21χρονος φίλος του Κλεομένη
Διαβάζεται σε 2'
Στην ανακρίτρια οδηγείται σήμερα ο 21χρονος φίλος του Κλεομένη. Σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για βαριά σκοπούμενη βλάβη.
- 03 Απριλίου 2026 11:10
Ενώπιον των ανακριτικών αρχών οδηγείται σήμερα (3/4) ο 21χρονος φίλος του Κλεομένη, παρών στο αιματηρό επεισόδιο που στοίχισε τη ζωή στον 20χρονο, το βράδυ της 12ης Μαρτίου στην Καλαμαριά.
Στον 21χρονο έχει ασκηθεί δίωξη για το αδίκημα της βαριάς σκοπούμενης βλάβης, της συμμορίας και της κατοχής αντικειμένου που θα μπορούσε να προκαλέσει σωματικές βλάβες, με τις επιβαρυντικές διατάξεις του αθλητικού νόμου.
Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, ο νεαρός είχε ταυτοποιηθεί από την αστυνομία ότι ήταν παρών στο αιματηρό επεισόδιο με συνέπεια τον τραγικό θάνατο του 20χρονου.
Για την υπόθεση έχει ήδη προφυλακιστεί ο 23χρονος οπαδός που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε τον Κλεομένη, ενώ έχει προφυλακιστεί ακόμη ένας 19χρονος, που ήταν επίσης στην παρέα του θύματος.
Για την υπόθεση σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος άλλων δύο ατόμων, για υπόθαλψη εγκληματία, καθώς φαίνεται ότι ήταν αυτά τα πρόσωπα στα οποία κατέφυγε ο 23χρονος μετά το έγκλημα και μάλιστα τον οδήγησαν και σε γιατρό, τα στοιχεία του οποίου αναζητούνται από την αστυνομία.