Θρίλερ με το διαμελισμένο πτώμα Ιρανού στο Σχολάρι Θεσσαλονίκης

Θρίλερ με το διαμελισμένο πτώμα Ιρανού στο Σχολάρι Θεσσαλονίκης
Περιπολικό αστυνομίας (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) Eurokinissi

Πτώμα βρέθηκε σε αποσύνθεση και διαμελισμένο από ζώα σε αγροτική περιοχή στο Σχολάρι-Στη συνέχεια εντοπίστηκε το κεφάλι της σορού μέσα σε ένα ρέμα και εκεί διαπίστωσαν οι αστυνομικοί ότι έφερε δύο τραύματα από πυροβολισμούς στο κεφάλι

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση δολοφονίας σε βάρος ενός Ιρανού το πτώμα του οποίου βρέθηκε διαμελισμένο σε αγροτική περιοχή, στο Σχολάρι Θεσσαλονίκης.

Πρωινές ώρες της περασμένης Δευτέρας, σε παράδρομο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, στο ύψος Σχολαρίου, βρέθηκε από διερχόμενο πολίτη, το πτώμα του θύματος, το οποίο ήταν σε αποσύνθεση και διαμελισμένο από ζώα.

Στο πλαίσιο συνεχιζόμενων εκτεταμένων ερευνών, που διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στην ευρύτερη περιοχή εντοπισμού της σορού, έπειτα από την ανεύρεση και συλλογή νέων στοιχείων, εντοπίστηκε το κεφάλι του σε ένα ρέμα και διαπιστώθηκε ότι το θύμα έφερε δύο τραύματα στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο. Μάλιστα στα χόρτα δίπλα από την σορό βρέθηκαν και δύο κάλυκες που έχουν μεταφερθεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για ανάλυση.

Η έρευνα και προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ώστε να διαπιστωθούν τα κίνητρα και οι δράστες του εγκλήματος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα