Τραγωδία στη Μαρίνα Αλίμου: Νεκρός εντοπίστηκε 38χρονος καμαρότος
Διαβάζεται σε 1'
Ένας 38χρονος καμαρότος εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σκάφος. Στο σημείο έχει μεταβεί ιατροδικαστής για να εξετάσει τη σορό.
- 11 Ιουνίου 2025 16:56
Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (11/6) σε επιβατηγό-τουριστικό σκάφος που εκτελούσε περιηγητικό πλου από τη Μαρίνα Αλίμου, όταν ένας 38χρονος, μέλος του πληρώματος, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του εντός του σκάφους.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το λιμενικό σώμα, ο άτυχος άνδρας, ο οποίος εργαζόταν ως καμαρότος, βρέθηκε κλειδωμένος στις τουαλέτες του πλοίου και έφερε τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι.
O άτυχος άνδρας αναζητείτο από πλήρωμα. Στο σημείο έσπευσαν στελέχη του Λιμενικού Σώματος και ιατροδικαστής, ο οποίος αναμένεται να ρίξει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου.
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό παραμένουν αδιευκρίνιστες, ενώ διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο Κεντρικό Λιμεναρχείο.