Τρίκαλα: Τι ισχυρίστηκε ο 18χρονος που έπνιξε τη μητέρα του με πετσέτα

Διαβάζεται σε 2'
Δολοφονία στα Τρίκαλα
Δολοφονία στα Τρίκαλα ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ/EUROKINISSI

Ενοχλημένος από τον τρόπο ζωής της μητέρας του φέρεται να δήλωσε ο 18χρονος που έπνιξε τη μητέρα του στα Τρίκαλα, χρησιμοποιώντας μια πετσέτα.

Ένας 18χρονος σκότωσε τη μητέρα του, ηλικίας 54 ετών, σε χωριό των Τρικάλων, προκαλώντας σοκ στην τοπική κοινωνία.

Ο 18χρονος, φέρεται να ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς, που τον συνέλαβαν, ότι αυτό που τον ώθησε στο έγκλημα, ήταν η προσωπική ζωή της μητέρας του, την οποία δεν ενέκρινε.

Σημειώνεται, ότι, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, ο 18χρονος τηλεφώνησε ο ίδιος στις αρχές και ανέφερε πως “σκότωσε τη μητέρα του”.

Δολοφονία στα Τρίκαλα
Δολοφονία στα Τρίκαλα ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ/EUROKINISSI
Δολοφονία στα Τρίκαλα
Δολοφονία στα Τρίκαλα ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ/EUROKINISSI

Έπνιξε τη μητέρα του με πετσέτα

Η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στα Τρίκαλα, ενώ στο σημείο μετέβη ιατροδικαστής για να διαπιστώσει τα ακριβή αίτια θανάτου.

Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για ασφυκτικό θάνατο, που προήλθε πιθανώς από πετσέτα, ωστόσο η ιατροδικαστική έκθεση αναμένεται να δώσει τις τελικές απαντήσεις.

Ο δράστης ζούσε κατά κύριο λόγο με τον πατέρα του και περιστασιακά με τη μητέρα του, καθώς οι γονείς του ήταν χωρισμένοι.

Γείτονες κάνουν λόγο στην ιστοσελίδα trikalavoice.gr για συχνές φασαρίες μεταξύ μάνας και γιου, με αποκορύφωμα τη σημερινή η οποία οδήγησε στη δολοφονία της γυναίκας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα