Τζόκερ: Πού παίχτηκε το ‘χρυσό δελτίο’

Τζόκερ: Πού παίχτηκε το ‘χρυσό δελτίο’
Στιγμιότυπο από πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην Αθήνα Eurokinissi

Με δέκα ευρώ κέρδισε αστρονομικό ποσό που ξεπερνά τα 10, 3 εκατομμύρια ευρώ. Πού παίχτηκαν και τα υπόλοιπα τυχερά "5αρια" (Vid)

Μετά από 14 συνεχόμενα τζακ ποτ, η κληρωτίδα “έβγαλε” νικητή.

Ένας υπερτυχερός κερδίζει το αστρονομικό ποσό που ξεπερνά τα 10, 3 εκατομμύρια ευρώ. Το “χρυσό” δελτίο 20 στηλών είχε αξία 10 ευρώ και παίχτηκε σε πρακτορείο του Νέου Ψυχικού Αττικής. Βρέθηκαν, επίσης και 25 πεντάρια που θα εισπράξουν από 25.757 €.

Όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή η ταυτότητα του κατόχου του τυχερού δελτίου.  Ο νικητής έπαιξε όλα τα τζόκερ και τους πέντε αριθμούς σε μία περιοχή. Κέρδισε το 5+1 και 19 5αρια. Τα τυχερά πεντάρια, παίχτηκαν στην Παιανία, του Ζωγράφου, τα Γλυκά Νερά, τη Ζάκυνθο, το Περιστέρι και τα Τρίκαλα.

Οι τυχεροί αριθμοί είναι: 9, 15, 41, 27, 35 – ΤΖΟΚΕΡ: 8.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα