Βόλος: Στο νοσοκομείο Γαλλίδα τουρίστρια – Την δάγκωσε οχιά σε παραλία
Διαβάζεται σε 1'
Εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο Βόλου νοσηλεύεται μια 78χρονη Γαλλίδα τουρίστρια, μετά από δάγκωμα οχιάς.
- 12 Ιουλίου 2025 13:13
Στο Νοσοκομείο Βόλου διακομίσθηκε εσπευσμένα μια 78χρονη Γαλλίδα τουρίστρια, έπειτα από δάγκωμα οχιάς σε παραλία της Αλοννήσου.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η γυναίκα δέχθηκε το δάγκωμα στο κάτω άκρο, προκαλώντας έντονο πόνο και πρήξιμο.
Άμεσα διακομίστηκε στο Περιφερειακό Ιατρείο του νησιού, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και διαπιστώθηκε η ανάγκη άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, για τη μεταφορά της επιστρατεύτηκε το ιδιωτικό σκάφος “Άξιον Εστί”, το οποίο την μετέφερε στον Βόλο υπό την εποπτεία ιατρικού προσωπικού. Η 78χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Σημειώνεται πως, αυτό είναι το δεύτερο περιστατικό δαγκώματος φιδιού στο νησί μέσα στο φετινό καλοκαίρι.