Χαλκιδική: Σοβαρός τραυματισμός 45χρονου που έκανε βουτιά από προβλήτα

Χαλκιδική: Σοβαρός τραυματισμός 45χρονου που έκανε βουτιά από προβλήτα
Η άνοδος της θερμοκρασίας οδήγησε τους κατοίκους της Αθήνας στις κοντινές παραλίες το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

Με ελικόπτερο μεταφέρθηκε στο ΑΧΕΠΑ λουόμενος. Tραυματίστηκε ύστερα από βουτιά στον προβλήτα στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής

Ένας 45χρονος λουόμενος τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια βουτιάς που επιχείρησε να κάνει από τον προβλήτα στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής.

Τον 45χρονο έβγαλαν άμεσα από την θάλασσα αλλοδαποί λουόμενοι.

Η Λιμενική Αρχή Σταυρού ενημερώθηκε από το Λιμεναρχείο Ιερισσού για τον τραυματισμό του λουόμενου. Ο τραυματισμένος άνδρας διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο γήπεδο Ολυμπιάδας Χαλκιδικής απ’ όπου με ελικόπτερο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα