Χωρίς σιδηροδρομική γραμμή Αθήνα – Θεσσαλονίκη

Χωρίς σιδηροδρομική γραμμή Αθήνα – Θεσσαλονίκη
ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΣΑ ΣΤΗ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΟΓΩ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΗΣ / ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΣΤΟ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ ( EUROKINISSI / ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ) Eurokinissi

Παραμένουν τα προβλήματα στη σιδηροδρομική γραμμή Αθήνα – Θεσσαλονίκη. Συνεχίζονται οι προσπάθειες για αποκατάσταση της βλάβης

Τα συνεργεία του ΟΣΕ συνεχίζουν τις προσπάθειες προκειμένου να αποκαταστήσουν τη βλάβη στη σιδηροδρομική γραμμή Αθηνών – Θεσσαλονίκης και να επαναφέρουν τον συρμό που εκτροχιάστηκε.

Η σιδηροδρομική συγκοινωνία Αθηνών-Θεσσαλονίκης έχει διακοπεί από τις 15:30 της Καθαράς Δευτέρας λόγω πτώσης βράχου και εκτροχιασμού συρμού άνευ επιβατών.

Μέχρι να αποκατασταθεί πλήρως η βλάβη, οι επιβάτες που κατευθύνονται με το τρένο από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, στο σταθμό της Τιθορέας θα επιβιβάζονται σε λεωφορεία που θα τους μεταφέρουν μέχρι το Λιανοκλάδι για να συνεχίσουν και πάλι το ταξίδι τους με το τρένο.

Όσο για τους επιβάτες που κινούνται από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα, στο Λειανοκλάδι θα επιβιβάζονται σε λεωφορεία για να κατευθύνονται στην Τιθορέα για να συνεχίσουν με τρένο για την Αθήνα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα