BLACK BOX Audio Video Show: Μετά από χρόνια ξανά έκθεση για καταναλωτές προϊόντων Ήχου και Εικόνας

BLACK BOX Audio Video Show: Μετά από χρόνια ξανά έκθεση για καταναλωτές προϊόντων Ήχου και Εικόνας
LG "Real 8K" Youtube @HDTVTest

Τα πρώτα, δειλά βήματα ανάκαμψης της αγοράς μαύρων συσκευών έρχεται να στηρίξει η έκθεση BLACK BOX Audio Video Show που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα τον Μάρτιο.

Η πρώτη έκθεση με συσκευές ήχου και εικόνας που να απευθύνεται σε καταναλωτές, μετά απο πολλά χρόνια είναι γεγονός. Πρόκειται για την Black Box Audio Video Show η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 21 και 22 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Intercontinental.

Στο πλαίσιο του BLACK BOX Audio Video Show οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να επισκεφθούν αίθουσες από 24 έως 135 τετραγωνικά μέτρα για να ακούσουν, να δουν και να γνωρίσουν σημαντικές Hi-End εταιρείες ήχου, Hi Fi ηχοσυστήματα, Τηλεοράσεις 8Κ, βιντεοπροβολείς τελευταίας τεχνολογίας, ακουστικά, βινύλια και gadgets με πολλές παράλληλες δράσεις, happenings και μουσικά δρώμενα.

¨Οπως ανέφεραν σε συνέντευξη Τύπου οι διοργανωτές έχει ήδη κλείσει το 50% των εκθετών, όπου, μεταξύ άλλων, θα παρουσιαστεί μια νέα τηλεόραση από την Bang & Olufsen, νέοι βιντεοπροβολείς Benq και NEC, νέα συστήματα Pioneer κ.ά.

Το εισιτήριο για την έκθεση η οποία φιλοδοξεί να προσελκύσει περισσότερους από επισκέπτες έχει οριστεί στα 5 ευρώ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα