Τρία Gold βραβεία για την 24MEDIA στα πρώτα Digital Media Awards

Τρία Gold βραβεία για την 24MEDIA στα πρώτα Digital Media Awards

Τα τρία βραβεία που κατέκτησε η 24MEDIA στην πρώτη Τελετή Απονομής των Digital Media Awards 2014 είναι μια ακόμη απόδειξη του ότι η δημιουργικότητα και η πρωτοπορία τελικά επιβραβεύονται.

Τα βραβεία Digital Media 2014, που διοργανώθηκαν για πρώτη φορά από τη Boussias Communications και το Marketing Week την Πέμπτη 19 Ιουνίου στο Gazarte, έκαναν, αν μη τι άλλο, δυναμικό ξεκίνημα, δείχνοντας ξεκάθαρα την ανάγκη της αγοράς του Digital για μία διοργάνωση που αναδεικνύει το υψηλό επίπεδο καινοτομίας που διαθέτει, καθώς και το κίνητρο της επιβράβευσης

Κατακτώντας τρία Gold βραβεία σε τρεις από τις πιο σημαντικές κατηγορίες, ο πρώτος Digital Media Publisher στην Ελλάδα απέδειξε ότι η δημιουργικότητα και η αποτελεσματικότητα των πρακτικών που χρησιμοποιεί έχουν το ανάλογο αντίκρυσμα.

Στην ενότητα Bέλτιστες Πρακτικές στην Ανάπτυξη και Διαχείριση Περιεχομένου, το Sport24.gr κέρδισε το Χρυσό βραβείο για την κατηγορία Cross Platform Content (Web, Mobile, App), δηλαδή στην Συνδυαστική προβολή /παρουσίαση περιεχομένου σε δύο τουλάχιστον ψηφιακές πλατφόρμες (Web, Mobile Site, Mobile App). To website του Sport24.gr δεν επιλέχτηκε τυχαία. Η live κάλυψη των μεγάλων αθλητικών γεγονότων, οι πρωτοποριακές Live blog και Live match πλατφόρμες, το premium περιεχόμενο και μια ομάδα έμπειρων δημοσιογράφων αποτελούν τα βασικά στοιχεία που έχουν καθιερώσει το site ως την αρχική σελίδα των αθλητικών. Αντίστοιχα, το Mobile application που διατίθεται δωρεάν, αλλά και το mobile site, έχουν κατακτήσει το κοινό χάρη στην ευχρηστία και την ευκολία τους. Παράλληλα, μετά την συνεργασία με τη Samsung Electronics Hellas με την 24ΜΕDIA,  το περιεχόμενο της Samsung Smart TV έχει πλέον εμπλουτιστεί με την προσθήκη του αθλητικού portal SPORT 24, προσφέροντας άμεση ενημέρωση για την  αθλητική επικαιρότητα.

Kornilios Studio Art

Στις βέλτιστες Ψηφιακές Υπηρεσίες προς τους Διαφημιζόμενους, το Οneman.gr πήρε το δικό του Gold βραβείο στην κατηγορία Native Advertising / Content Marketing, δηλαδή στις ενέργειες Marketing που στηρίζονται αποκλειστικά στο περιεχόμενο.

 

Η NUGG.AD, η κορυφαία πλατφόρμα audience targeting στην Ευρώπη, με παρουσία στις σημαντικότερες αγορές, αλλά και από το 2013 στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την 24MEDIA , απέκτησε το δικό της χρυσό έπαθλο στην κατηγορία Best Innovative Service (Καινοτόμες υπηρεσίες προς τους διαφημιζόμενους). Η τεχνολογία της nugg.ad δίνει τη δυνατότητα στους διαφημιστές, στις εταιρίες μέσων μαζικής ενημέρωσης και στους διαφημιζομένους να αυξήσουν σημαντικά την αποτελεσματικότητα των καμπανιών τους, παραπέμποντάς τους σε στοχευμένες ομάδες που σχετίζονται με συγκεκριμένα ενδιαφέροντα.

 

Την τελετή απονομής παρουσίασαν η Λίλα Σταμπούλογλου και ο Σίλας Σεραφείμ,ενώ στην κριτική επιτροπή των βραβείων, της οποία πρόεδρος είναι η κ. Μπέττυ Τσακαρέστου, Επίκουρη Καθηγήτρια στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, συμμετείχαν οι: Κωνσταντίνος Δημητριάδης, Creative Director Tribal Worldwide Athens, Ξένια  Κούρτογλου, Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος Focus-Bari, Ελένη Kostantopoulos, Managing Director Middle East International New York Times, Γιάννης Κωτσής- Γιανναράκης, Γενικός Διευθυντής ΣΕΚΕΕ, Δρ. Ευάγγελος Μουστάκας, Καθηγητής Αμερικάνικο Κολλέγιο, Deere College,  Αντώνης Πασσάς, CEO ZenithOptimedia Greece, Κωνσταντίνος Πενλίδης, Co-Founder Digitized, Χάρης Ρούγκας, Γενικός Διευθυντής IAB Hellas και Γιώργος Σαλιάρης-Φασέας, President, South Western Europe, IPG Mediabrands, ενώ συντονιστής ήταν ο Περικλής Βανικιώτης, Head of Digital Publicis Groupe.

Τα τρία χρυσά βραβεία που έλαβε η 24MEDIA, αποτελούν δέσμευση για το ανθρώπινο δυναμικό της να συνεχίσει με την ίδια προσήλωση και αγάπη την προσπάθεια να προσφέρει το καλύτερο στο κοινό της. Και τα επόμενα Digital Media Awards, αποτελούν -πλέον- μια ακόμη αφορμή για το πετύχει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα