Όχι στο έθνος των Πλεύρηδων…

Διαβάζεται σε 2'
Όχι στο έθνος των Πλεύρηδων…
Ο Θάνος Πλεύρης ζει μεγάλες στιγμές… SOOC

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, τα πράγματα μιλάνε μόνα τους. Και το μόνο που μένει να αναφωνήσουμε, λόγω της ημέρας, είναι: «Ζήτω το έθνος (όχι των Πλεύρηδων)».

Ο Αθανάσιος (Θάνος) Πλεύρης είναι ένα πολιτικό βδέλυγμα. Το οποίο περιμάζεψε (δυστυχώς) στη ΝΔ ο Αντώνης Σαμαράς από το καρατζαφερικό ΛΑΟΣ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης το έκανε(δυο φορές δυστυχώς) υπουργό.

Στα πολιτικά του νιάτα συναγωνιζόταν την Χρυσή Αυγή στο ακραίο κυνηγητό «μαύρων» ψήφων. Ήταν τότε που ωρυόταν δημοσίως ότι πρέπει να δολοφονούνται οι μετανάστες στα σύνορα. Το βίντεο που θα τον κυνηγάει για πάντα είναι αυτό.

Το τελευταίο κατόρθωμα του φερέλπιδος αυτού πολιτικού, με την υπουργική ιδιότητα, είναι ότι απέλασε τον πρόεδρο της πακιστανικής κοινότητας μετά από 30 χρόνια ζωής του στην Ελλάδα.

Το δημοτικό συμβούλιο Αθηναίων εξέδωσε ψήφισμα, με το οποίο καταδικάζει αυτήν την απέλαση(η παράταξη της ΝΔ δεν το καταψήφισε, προτίμησε την αποχή). Ο Πλεύρης θύμωσε και τα έβαλε με το δήμαρχο Χάρη Δούκα, ο οποίος του απάντησε κατάλληλα. Όποιος θέλει περισσότερα ας τα διαβάσει εδώ.

Μια μέρα πριν ο Πλεύρης είχε προβεί σε άλλη μία ενέργεια…εθνικής συμφιλίωσης, κατατάσσοντας έναν πολιτικό χώρο, την Αριστερά, στους… εχθρούς του έθνους!

Φυσικά, από πολιτικούς σαν τον Πλεύρη μόνο τέτοια, ανατριχιαστικά και εμφυλιοπολεμικά, μπορείς να περιμένεις.

Όμως, όλη η ντροπή πάει στον… κεντρώο Μητσοτάκη, που τον ανέχεται κυνηγώντας τις «μαύρες» ψήφους.

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, τα πράγματα μιλάνε μόνα τους. Και το μόνο που μένει να αναφωνήσουμε, λόγω της ημέρας, είναι: «Ζήτω το έθνος (όχι των Πλεύρηδων)».

Όμως, για να μην υπάρχει η παραμικρή παρεξήγηση, ας το πούμε εντελώς καθαρά: Κάτω το έθνος των Πλεύρηδων…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα