Πουκάμισο Βαρουφάκη: Αυτή η στιλιστική ψυχεδέλεια

Πουκάμισο Βαρουφάκη: Αυτή η στιλιστική ψυχεδέλεια
ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-η ώρα του πρωθυπουργού στη Βουλή. Ο Αλέξης Τσίπρας θα απαντήσει σε επίκαιρες ερωτήσεις της προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ.(Eurokinissi-ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ ) Eurokinissi

Ο Γιάνης Βαρουφάκης έχει αποδεδειγμένα αν μη τι άλλο ενδιαφέρον γούστο στα πουκάμισα και σήμερα το απέδειξε περίτρανα. Η Δέσποινα Δημά από το Ladylike γράφει για τη νέα στιλιστική επιλογή του

* Της Δέσποινας Δημά

Και τα media αναστατώθηκαν γιατί ο Αλέξης Τσίπρας θα απαντούσε για πρώτη φορά αναφορικά με τον Γιάνη Βαρουφάκη και το Plan B. Είναι δυνατόν όμως τα φώτα να είναι στραμμένα σε κάποιον άλλο εκτός από τον Γιάνη;

Την παραπάνω σκέψη έκανε και ο πρώην υπουργός και το πρωί που άνοιξε την ντουλάπα κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια εντυπωσιασμού. Το Ladylike.gr παλεύει να συνέλθει. Στην ίδια κατάσταση σας βρίσκουμε, είμαστε σίγουρες.

Τι είναι αυτό; Η δεδομένη αγάπη για τα εκκεντρικά πουκάμισα, ένα βήμα παρακάτω.

Επαναμβανόμενο λαχούρι σε συνδυασμό με πτι φλοράλ και όλα αυτά σε χρωματισμούς του πορτοκαλί για να κομποζάρει άψογα με τον ηλιοκαμένο δέρμα του αλλά κι εκείνο των εδράνων.

Μάρμαρο τοίχου, ξύλινη πόρτα, έδρανο και Γιάνης σε απόλυτη ομοιομορφία. Και δεν έφτανε το κομμάτι, επέλεξε να καθίσει και δίπλα στην εσάρπα της Βασιλικής Κατριβάνου.

Όπου κι αν κοιτούσε το μάτι έβλεπε διαφορετικό μοτίβο. Τόπους-τόπους ο μονοκύτταρος οργανισμός της αμοιβάδας σε μία επιλογή με έντονη αναφορά στους χίπις και τα 70s.

Ψυχεδελικό πάτερν beach bar που (κανονικά) συνδυάζεται με μαγιό βερμούδα, δίχαλη παντόφλα και ψάθινο καπέλο, μπύρα στο χέρι προαιρετική.

Γιάνη μου το λαχούρι σου και καλό μας καλοκαίρι. Την επόμενη φορά καλό θα ήταν να ανοίξεις το φως στο δωμάτιο για να ντυθείς. Η Δανάη θα δείξει κατανόηση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα