Καιρός: Μποφόρ και μικρή πτώση της θερμοκρασίας σήμερα

Καιρός: Μποφόρ και μικρή πτώση της θερμοκρασίας σήμερα
Στιγμιότυπο απο την Πλατεία Συντάγματος EUROKINISSI

Άνεμοι στα 6 -7 και πρόσκαιρα 7 με 8 μποφόρ στο Αιγαίο - Μικρή πτώση θερμοκρασίας - Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση από τον Θοδωρή Κολυδά.

Στην Αττική προβλέπεται σήμερα καιρός γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις το απόγευμα. Άνεμοι βόρειοι 4 με 5 και στον Κάβο Ντόρο πρόσκαιρα μέχρι 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4μπ. Θερμοκρασία από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Δεν αλλάζει σημαντικά ο καιρός τις επόμενες ημέρες και θα επικρατήσουν παροδικές νεφώσεις με τοπικά φαινόμενα κυρίως στα δυτικά και βόρεια , ΟΙ θερμοκρασίες θα είναι καλές για την εποχή αν και θα παρουσιάσουν πτώση από την Πέμπτη και μετά που θα ενισχυθούν και οι βοριάδες στο Αιγαίο

ΠΕΜΠΤΗ 12-09-2019

Στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά λίγες νεφώσεις που βαθμιαία από το μεσημέρι θα αυξηθούν και κυρίως στα δυτικά και τη Μακεδονία θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι και στα βορειοδυτικά ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 μποφόρ, με τάση ενίσχυσης από τη νύχτα. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13-09-2019

Στα ανατολικά και τα νότια λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στα νοτιοανατολικά μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στο Αιγαίο 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.

ΣΑΒΒΑΤΟ 14-09-2019

Γενικά αίθριος καιρός, με παροδικές νεφώσεις στη βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί στα δυτικά 5 με 6, στα ανατολικά 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή

ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟΛΕΠΤΟ VIDEO ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα