Καιρός: Σχεδόν αίθριος, εξασθένηση των ανέμων, άνοδος της θερμοκρασίας τη Δευτέρα

Καιρός: Σχεδόν αίθριος, εξασθένηση των ανέμων, άνοδος της θερμοκρασίας τη Δευτέρα
Ηλιοφάνεια Eurokinissi

Αραιές νεφώσεις το απόγευμα από τα δυτικά. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Σχεδόν αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις το απόγευμα από τα δυτικά.
  • Η θερμοκρασία ανέβει και ΄τοπικά θα φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου. 
  • Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν τα 5 με 6 και στα νότια 6 με 7 μποφόρ με  βαθμιαία εξασθένηση.

 

Τη Δευτέρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με αραιές νεφώσεις που το βράδυ στα δυτικά θα πυκνώσουν. Η ορατότητα στα δυτικά τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα νοτιοανατολικά τοπικά 7 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες έως 8 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα φτάσει τους 16 με 18 και τοπικά στα ηπειρωτικά και τη νότια νησιωτική χώρα τους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

 

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά έως 5 μποφόρ, από το μεσημέρι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

Στη Θεσσαλονίκη  προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις κυρίως το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Στις 20/3/2007 δημιουργήθηκε υδροσίφωνας στη Κέρκυρα. — Το 2011 είχαμε υδροσίφωνα στον Κέφαλο της Κω και καταιγίδες στη Κρήτη.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα