Καιρός: Τοπικές βροχές την Κυριακή – Πού θα είναι πιο έντονα τα φαινόμενα

Καιρός: Τοπικές βροχές την Κυριακή – Πού θα είναι πιο έντονα τα φαινόμενα
Βροχερός καιρός Eurokinissi

Η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Θοδωρή Κολυδά.

Με παροδικές νεφώσεις θα κυλήσει ο καιρός την Κυριακή σε μεγάλο μέρος της χώρας και θα εκδηλωθούν τοπικές παροδικές που το βράδυ στα δυτικά θα ενταθούν. ά . Στον χάρτη των βαρομετρικών συστημάτων της Ευρώπης παρατηρούμε ότι από τη Μαύρη θάλασσα περνά ένα βαρομετρικό χαμηλό που η ουρά του μερικώς θα μας τα Βορειοανατολικά με τοπικά φαινόμενα.


Στον χάρτη της Βαλκανικής που ακολουθεί διακρίνεται καλύτερα οριακά η διαταραχή που θα προκαλέσει τη μεταβολή του καιρού από το βράδυ η οποία θα ενισχύσει το βαρομετρικό χαμηλό στο Ιόνιο. Θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές κυρίως από το μεσημέρι και μετά που το βραδύ στα δυτικά θα ενταθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 4 με 5 και τοπικά 6 μπ και η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια τους 9 βαθμούς, και στα υπόλοιπα τους 15 βαθμούς Κελσίου.


Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με βροχές από το μεσημέρι Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 και τοπικά 4 με 5 μπ με εξασθένηση και η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου


Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανές βροχές . ΟΙ άνεμοι θα πνέουν ΒΔ 4 με 5 μπ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί 1 έως 8 βαθμούς Κελσίου


Ξέρετε ότι: Σαν σήμερα στις 30 Δεκεμβρίου του 2014 είχαμε πολύ πυκνές χιονοπτώσεις στη Κεντρική Ελλάδα και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου . Στα Βίλια της Αττικής το χιόνι έφτασε το 1 μέτρο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα