Πρωτοχρονιά με ήπιες θερμοκρασίες και τοπικές βροχές

Πρωτοχρονιά με ήπιες θερμοκρασίες και τοπικές βροχές
Συννεφιά στην Αττική Eurokinissi

Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 4 με 5 μποφόρ στα πελάγη. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

• Λίγες βροχές το πρωί στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα

• Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα για την εποχή

• Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 4 με 5 μποφόρ στα πελάγη

Την Παρασκευή στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και κυρίως στα Δωδεκάνησα προβλέπονται τοπικές βροχές και κατά διαστήματα σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα βελτιωμένος καιρός και μόνο στα δυτικά και τα νότια υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών μικρής διάρκειας. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη στα ηπειρωτικά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 και το πρωί στο Αιγαίο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση ως προς τις ελάχιστες τιμές της και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 16 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 17 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 19 βαθμούς και στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα τους 20 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αίθριος καιρός

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί και βαθμιαία μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αίθριος καιρός

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ την 1/1/1983 & 1992 είχαμε χιονοπτώσεις στην Αττική. Το 2010 επικράτησαν πολύ υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα και ο υδράργυρος έφτασε τους 30°C στις Βρύσσες Χανίων και το Ηράκλειο. Το 2015 είχαμε πλημμύρες στα Χανιά, δεκάδες κλήσεις στην πυροσβεστική.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα