Βελτιωμένος καιρός στα νότια -Τοπικές νεφώσεις στα κεντρικά

Βελτιωμένος καιρός στα νότια -Τοπικές νεφώσεις στα κεντρικά
Καιρός στην Αθήνα Eurokinissi

Τοπικά φαινόμενα στα δυτικά τα κεντρικά τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο τις επόμενες μέρες. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

• Τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με φαινόμενα στα δυτικά τα κεντρικά τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο

• Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται επίπεδα πάνω από τα κανονικά για την εποχή. Την Κυριακή τοπικά θα φτάσει τους 25 βαθμούς στη Βόρεια Κρήτη

• Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 6 με 7 μποφόρ

Σήμερα Τετάρτη προβλέπεται βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας και μόνο στα δυτικά θαέχουμε τοπικές. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Ηπείρου και βαθμιαία της δυτικής Μακεδονίας. Οι άνεμοι στα νοτιοανατολικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4, στα υπόλοιπα νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα βόρεια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.

ΠΕΜΠΤΗ 07-01-2021

Στα δυτικά, τα κεντρικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα βορειοδυτικά μεμονωμένες καταιγίδες. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βορειοδυτικά ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις, κατά διαστήματα αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6, από το απόγευμα στο βόρειο Ιόνιο και τη νύχτα στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα νότια.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08-01-2021

Στα δυτικά, τα κεντρικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα δυτικά μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις, κατά διαστήματα αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο σε όλη τη χώρα και θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 09-01-2021

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά, τα κεντρικά, τα βόρεια και την ανατολική νησιωτική χώρα. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούνστα δυτικά, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τις πρωινές ώρες στη Θράκη. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Μακεδονίας και της Θράκης. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ, ενώ στα κεντρικά και βόρεια από βόρειες, με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια.

ΚΥΡΙΑΚΗ 10-01-2021

Στα δυτικά, τα κεντρικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και στα βορειοδυτικά σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα νότια.

Τοπικές νεφώσεις στην Αθήνα παροδικά αυξημένες

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 15 με 18 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη με βροχές την Πέμπτη και Σάββατο

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές την Πέμπτη και το Σάββατο. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 12 με 16 βαθμούς Κελσίου.

Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΗΜΕΡΩΝ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα