Αποσωληνώθηκε η 8χρονη Αλεξία – Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν

Αποσωληνώθηκε η 8χρονη Αλεξία – Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν
Νοσοκομείο Παίδων syzefxis.gov.gr

Χαμόγελα στο νοσοκομείο Παίδων "Αγλαΐα Κυριακού" για την 8χρονη Αλεξία που είχε δεχθεί αδέσποτη σφαίρα στην αυλή του σπιτιού της, στις Θεσπιές Βοιωτίας την Κυριακή του Πάσχα. Η κατάστασή της υγείας της μικρής αν και προοδευτικά βελτιούμενη, παραμένει βαριά, τονίζουν οι γιατροί.

Καλά είναι τα νέα για την 8χρονη Αλεξία που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων “Αγλαΐα Κυριακού” από την Κυριακή του Πάσχα όταν δέχτηκε αδέσποτη σφαίρα στην αυλή του σπιτιού της, στις Θεσπιές Βοιωτίας.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν η μικρή Αλεξία αποσωληνώθηκε, όμως υπάρχει περίπτωση η μικρή να επαναδιασωληνωθεί εάν επιδεινωθεί η αναπνευστική της λειτουργία.

Όσον αφορά το επίπεδο συνείδησης, οι γιατροί αναφέρουν ότι η 8χρονη έχει ανοιχτά τα μάτια της, κινεί τα άκρα της ομότιμα κατόπιν ερεθίσματος και προφέρει ήχους, ωστόσο δεν επικοινωνεί με το περιβάλλον.

Η κατάστασή της, αν και προοδευτικά βελτιούμενη, παραμένει βαριά, τονίζεται στο ανακοινωθέν.

Το ιατρικό ανακοινωθέν:

Η ασθενής Α. Σ. αποσωληνώθηκε χθές, έχει όμως εργώδη αναπνοή. Ωστόσο, υπάρχει περίπτωση να επαναδιασωληνωθεί, εάν επιδεινωθεί η αναπνευστική της λειτουργία.

Όσο αναφορά το επίπεδο συνείδησης, έχει ανοιχτά τα μάτια, κινεί τα άκρα ομότιμα κατόπιν ερεθίσματος, προφέρει ήχους, δεν επικοινωνεί όμως με το περιβάλλον.

Η κατάστασή της, αν και προοδευτικά βελτιούμενη, παραμένει βαριά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα