Απελευθέρωση Μαυρίκου: Καλά στην υγεία του – Ο ίδιος κάλεσε τις αρχές

Απελευθέρωση Μαυρίκου: Καλά στην υγεία του – Ο ίδιος κάλεσε τις αρχές
Φωτογραφία από τον Πειραιά Eurokinissi

Ελεύθερος από τους απαγωγείς του ο επιχειρηματίας από τον Πειραιά-Κάλεσε ο ίδιος στην Αστυνομία και έχει μεταφερθεί στην Ασφάλεια Αττικής όπου εξετάζεται.

Ελεύθερος μετά από 9 ημέρες ο 51χρονος επιχειρηματίας από τον Πειραιά Νίκος Μαυρίκος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος κάλεσε τις Αρχές και ήδη αστυνομικοί τον έχουν μεταφέρει στην Ασφάλεια Αττικής και συγκεκριμένα στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και τον εξετάζουν για να διαπιστώσουν και εκείνοι τι συνέβη και ποια ήταν τα κίνητρα των δραστών σε βάρος του.

Αυτό που έχει σημασία στην παρούσα φάση είναι πως είναι καλά στην υγεία του, σώος και αβλαβής και βέβαια μένει να διαπιστωθεί τι ήθελαν από εκείνον οι απαγωγείς του αφού ουδέποτε ζήτησαν λύτρα από τους οικείους του.

Υπενθυμίζεται πως η αρπαγή σε βάρος του έγινε την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου , περίπου στις 9 το πρωί έξω από το σπίτι του, επί της οδού Θεμιστοκλέους στην Πειραϊκή.

Τέσσερις άγνωστοι δράστες ντυμένοι στα μαύρα ώστε να μοιάζουν με αστυνομικούς των Ειδικών Δυνάμεων, καθώς μάρτυρες ανέφεραν ότι έφεραν στα μπουφάν τους λογότυπο πιθανόν της ΕΚΑΜ, επιβίβασαν με την βία σε μαύρο όχημα τον γνωστό επιχειρηματία του Πειραιά στον χώρο των εισαγωγών ποτών και καπνικών προϊόντων, την στιγμή που έβγαινε από το σπίτι του.

Περίοικοι κάλεσαν την Αστυνομία και ανέφεραν πως είδαν τους άγνωστους άντρες να επιβιβάζουν με την βία τον επιχειρηματία σε ένα αυτοκίνητο και να διαφεύγουν με ταχύτητα. Οι πινακίδες του αυτοκινήτου που χρησιμοποίησαν οι δράστες, όπως τις είδε η οικιακή βοηθός του επιχειρηματία και άλλοι περίοικοι, δεν παρέμπεμπαν σε κανένα όχημα εντός ή εκτός χώρας.

Η θεατρικότητα που ακολούθησαν οι δράστες δείχνει ότι οπωσδήποτε ήθελαν ζωντανό τον 51χρονο μαζί τους είτε για να ζητήσουν χρήματα είτε για να του ζητήσουν να τους υποδείξει κάτι που ήθελαν από εκείνον, κάτι που μένει να διαπιστωθεί απ’ αυτά που θα εξιστορήσει στους αστυνομικούς της Ασφάλειας το ίδιο το θύμα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα