Δολοφονία Τοπαλούδη: Τι είπε ο 21χρονος σε λιμενικό κατά την σύλληψή του

Δολοφονία Τοπαλούδη: Τι είπε ο 21χρονος σε λιμενικό κατά την σύλληψή του

Όσα είπε ο Έλληνας κατηγορούμενος κατά τη σύλληψή του έρχονται σε πλήρη αντίθεση με αυτά που είπε στον ανακριτή, δύο μέρες μετά. "Δεν έγινε ερωτική πράξη" σύμφωνα με τον 19χρονο Αλβανό.

Νέα σοκαριστικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο από έναν 21χρονο Έλληνα και έναν 19χρονο Αλβανό.

Σύμφωνα με τον λιμενικό που ήταν παρών στη σύλληψη του 21χρονου, όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Star, τον άκουσε να λέει ότι και οι δύο πέταξαν την άτυχη φοιτήτρια στο γκρεμό από ύψος 10 μέτρων.

“Ενώ τον είχαμε συλλάβει μόνος του μας αποκάλυψε «Ο …..της έριξε ένα «κροσέ» και αυτή σχεδόν λιποθύμησε πέφτοντας πάνω μου. Συνερχόμενη είπε θα τα πει όλα στην αστυνομία και ο …..εξαγριώθηκε και έπιασε το σίδερο χτυπώντας τη με αλλεπάλληλα χτυπήματα στο κεφάλι. Μετά ενώ ήταν ακόμα ζωντανή  μας παρακαλούσε να την πάμε στο νοσοκομείο αλλά έπρεπε να το τελειώσουμε. Τότε πήγαμε μαζί και την πετάξαμε στα βράχια”, ήταν τα λόγια του.

Να σημειωθεί ότι λίγες μέρες αργότερα, ο 21χρονος ισχυρίστηκε ότι στο γκρεμό την πέταξε μόνος του ο Αλβανός και ότι εκείνος έμεινε πίσω να καθαρίσει. “Αυτός μάζεψε τα πράγματά της και πήγε και τα πέταξε και εγώ έμεινα στο σπίτι να καθαρίσω τα αίματα να μην καταλάβει τίποτα η οικογένειά μου. Σε όλο το σπίτι είχε αίματα κάτω στο πάτωμα πάνω στο ταβάνι στους τοίχους παντού”, είπε ο Έλληνας κατηγορούμενος στον ανακριτή.

“Δεν έγινε ερωτική πράξη” σύμφωνα με τον 19χρονο

Ο Αλβανός κατηγορούμενος, από την πλευρά του, προσπάθησε να πείσει ότι η 21χρονη Ελένη δεν βιάστηκε, κάτι που η ιατροδικαστική έκθεση διαψεύδει, αφού δείχνει ότι υπήρξε σεξουαλική κακοποίηση.

“Καμία ερωτική πράξη δεν πρόλαβε να γίνει με κανέναν από τους δύο .Ο …..ξεκίνησε να την χτυπά με μπουνιές «κροσέ». Η Ελένη τότε άρχιζε να φωνάζει λέγοντας «βοήθεια « εγώ δεν επενέβη γιατί φοβήθηκα ήταν ο …σε έξαλλη κατάσταση. Τότε πήγε και πήρε από την κουζίνα ένα μαχαίρι. Έκανε σαν παρανοϊκός”, ήταν τα λόγια του 19χρονου στον ανακριτή.

Έφεση στους καβγάδες ο 21χρονος

Σύμφωνα με καταγγέλουσα στο Star, o 21χρονος είχε έφεση στους καβγάδες. “Όλοι λέγανε ότι είναι αλητόπαιδο. Είχε σπάσει ένα μπουκάλι  και το είχε χώσει στο μάτι του φύλακα δεν είχε καλή συμπεριφορά με τους άλλους. Από μικρός είχα ακούσει ότι είχε θέμα φαινόταν ο τρόπος που μιλούσε ξεχνούσε τι έλεγε. Φαινόταν ότι δεν ήταν στα καλά του”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα