Έγκλημα στην Πετρούπολη: “Έβλεπα το μωρό σαν κίνδυνο” λέει η 19χρονη βρεφοκτόνος

Έγκλημα στην Πετρούπολη: “Έβλεπα το μωρό σαν κίνδυνο” λέει η 19χρονη βρεφοκτόνος
Η 19χρονη και η 54χρονη μητέρα της οδηγούνται από αστυνομικούς για να απολογηθούν σε ανακριτή και εισαγγελέα, Αρχείο. Eurokinissi

Όταν το παιδί γεννήθηκε, είχε ήδη πάρει την απόφαση να μην το κρατήσει αφού το ένιωθε ως απειλή. "Ένιωθα την κατακραυγή του κόσμου επάνω μου. Έπρεπε να το ξεφορτωθώ" φέρεται να είπε μεταξύ άλλων

Η τραγική δικογραφια της Πετρουπολης αναμένεται να απασχολήσει σήμερα τος ανακριτικές αρχές με τις απολογίες της 19χρονης  και της μητέρας της που κατηγορούνται ότι σκότωσαν το νεογέννητο βρεφος, μετά από τον τοκετό του στη μπανιέρα του διαμερίσματος.

Η νεαρή γυναίκα αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες να υποστηρίξει ότι ένιωθε ντροπή και έβλεπε το μωρό σαν κίνδυνο, αφού ο κόσμος θα την κατασπάραζε που έφερε στον κόσμο ένα παιδί χωρίς πατέρα.

Γι’ αυτόν τον λόγο αμέσως μόλις το γέννησε, είχε πάρει την απόφαση να το «διώξει» από κοντά της.

«Εγώ το σκότωσα» φέρεται να λέει η 19χρονη προσπαθώντας να απαλλάξει τη μητέρα της από την κατηγορία ότι την βοήθησε να σκοτώσει το μωρό.

«Ένιωθα πανικό, φόβο, ντροπή. Την ημέρα του τοκετού πονούσα πολύ. Είπα στον αδελφό μου ότι πονάω και μου ειπε ότι θα φέρει τον γιατρό. Ένιωσα έντρομη, και του είπα να μην τον φέρει, γιατί το πρόβλημα ήταν μια κύστη και πέρασε» φέρεται να λέει.

Όταν το παιδί γεννήθηκε, είχε ήδη πάρει την απόφαση να μην το κρατήσει αφού το ένιωθε ως απειλή. “Ένιωθα την κατακραυγή του κόσμου επανω μου. Έπρεπε να το ξεφορτωθώ» φέρεται να λέει η 19χρονη.

Οσο για την ασταθή ερωτική ζωή της, οπως υποστηρίζει, μέσα από αυτή ένιωθε αποδεκτη. Ήταν πολύ παχουλή, της έκαναν μπουλινγκ, και μέσα από τις εφήμερες σχέσεις επιβεβαιωνόταν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα