Γνώρισε 16χρονη μέσω "Badoo" έκλεισε ραντεβού και ασέλγησε σε βάρος της

Γνώρισε 16χρονη μέσω "Badoo" έκλεισε ραντεβού και ασέλγησε σε βάρος της
PIXABAY

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία ενός 23χρονου Έλληνα από την Αλβανία, ο οποίος γνώρισε μία 16χρονη μέσω της εφαρμογής «Badoo», έκλεισε ραντεβού μαζί της και ασέλγησε σε βάρος της

Στη δημοσιότητα, δόθηκαν, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιώς, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες ενός 23χρονου Έλληνα με καταγωγή από την Αλβανία, που συνελήφθη στις 23 Ιανουαρίου στον Πειραιά, κατηγορούμενος για τα αδικήματα του βιασμού και της απειλής, σε βάρος ανήλικου θύματος.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον (επίθ.) ΓΙΑΟΥΠΛΑΡΗ ( JAUPLLARI ) (ον.) ENTY ( EDI ) του Στυλιάν ( Stilian ) και της Μαρίνα, γεννηθέντα στις 5-10-1996 στον Πειραιά.

ADVERTISING

Τα στοιχεία του και τις φωτογραφίες του, μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Αστυνομίας, πατώντας ΕΔΩ.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι την 30-7-2019, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορουμένου, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων, σε βάρος απροσδιορίστου εισέτι αριθμού ανηλίκων παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-4172265 του Τμήματος Ασφαλείας Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ο κατηγορούμενος είχε γνωρίσει με της εφαρμογής «Badoo» μία 16χρονη, έκλεισε ραντεβού μαζί της και ασέλγησε σε βάρος της. Στη συνέχεια, την εκβίαζε να βρεθούν πάλι, αλλιώς όπως την απείλησε, θα δημοσιοποιούσε τις πράξεις του μαζί της.  Στη συνέχεια, πήγε έξω από το σπίτι της και εκείνη του έκλεισε ραντεβού σε ένα άλλο σημείο στον Πειραιά.

Μόλις εμφανίστηκε ο 23χρονος, η κοπέλα που στο μεταξύ είχε ενημερώσει την Αστυνομία, κάλεσε σε βοήθεια και τότε ένας αστυνομικός της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που βρισκόταν εκτός Υπηρεσίας και αντιλήφθηκε το περιστατικό, επενέβη, τον ακινητοποίησε και τον παρέδωσε στους συναδέλφους του, του Αστυνομικού Τμήματος Δημοτικού Θεάτρου. Πλέον οι Αρχές πραγματοποιούν έρευνα, για να διαπιστώσουν, αν ο δράστης είναι υπεύθυνος και για τυχόν άλλες παρόμοιες πράξεις, σε βάρος άλλων ανήλικων κοριτσιών.

SHARE:

24Media Network