Δολοφονία Βιολόγου: Εντόπισαν ύποπτους δράστες, θα “μιλήσει” το DNA

Δολοφονία Βιολόγου: Εντόπισαν ύποπτους δράστες, θα “μιλήσει” το DNA
Zarpanews

Οι αστυνομικές αρχές πιθανότατα βρίσκονται πολύ κοντά στον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών της φρικτής δολοφονίας της 60χρονης γυναίκας. Έχουν μπει στο στόχαστρο τρία ή τέσσερα άτομα, ημεδαποί και αλλοδαποί που φέρονται να έχουν σχέση με το περιστατικό.

Στην τελική ευθεία, φαίνεται πως έχουν μπει οι έρευνες των Αστυνομικών αρχών για την διαλεύκανση της υπόθεσης της δολοφονίας της Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ητον, η οποία έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης και έχει φέρει -με αρνητικό τρόπο- τα Χανιά στο προσκήνιο της διεθνούς επικαιρότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews, οι αστυνομικές αρχές πιθανότατα βρίσκονται πολύ κοντά στον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών της φρικτής δολοφονίας της 60χρονης γυναίκας.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για στοχευμένες πλέον έρευνες, που αφορούν τρία ή τέσσερα άτομα, ημεδαπούς και αλλοδαπούς που φέρονται σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία που διαθέτει η ΕΛ.ΑΣ, να έχουν σχέση με το τραγικό περιστατικό.

Μάλιστα από τα συγκεκριμένα άτομα έχει ληφθεί -όπως είναι αναμενόμενο- γενετικό υλικό, και πλέον αυτό που αναμένεται είναι τα απαραίτητα αποτελέσματα από τα σχετικά δείγματα για να γίνουν τα επόμενα βήματα.

Όπως έχει ήδη αναφερθεί, οι έρευνες της Αστυνομίας έχουν επικεντρωθεί στην ευρύτερη περιοχή από το Κολυμπάρι μέχρι τα Αφράτα, καθώς εκεί εθεάθη σύμφωνα με τις μαρτυρίες, πριν την εξαφάνισή της η Αμερικανίδα επιστήμονας.

Εκτιμάται τέλος από τις Αστυνομικές Αρχές πως οι εξελίξεις θα είναι άμεσες, σε ότι αφορά την πολύκροτη πλέον, όπως έχει εξελιχθεί, υπόθεση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version