Στα Μέγαρα κρύβεται ο Αλβανός συζυγοκτόνος; Ήρθε σε επικοινωνία με τον Κούγια 24ωρα μετά την φυγή του

Στα Μέγαρα κρύβεται ο Αλβανός συζυγοκτόνος; Ήρθε σε επικοινωνία με τον Κούγια 24ωρα μετά την φυγή του

Πλήθος ερωτηματικών για την εξέλιξη αυτή στην υπόθεση. Η Αστυνομία ενημερώθηκε από ΜΜΕ με τα οποία φέρεται να ήρθε σε επαφή ο γνωστός δικηγόρος ημέρες μετά την φυγή του αδίστακτου συζυγοκτόνου και απαγωγέα του παιδιού του και αναγκάστηκε μετά από πολλές χαμένες ημέρες άγνοιας για αυτή την εξέλιξη να επικοινωνήσει μαζί του για να επιβεβαιώσει την είδηση

Πλήθος ερωτηματικών προκαλεί, …για αρχή μέχρι που φτάνει το επαγγελματικό απόρρητο των δικηγόρων… και αν επιτρέπεται οι επίσημες διωκτικές Αρχές της χώρας να ενημερώνονται για μία τόσο σοβαρή εξέλιξη σε μία υπόθεση που παίζεται ακόμα και η ζωή ενός 4χρονου παιδιού από τα ΜΜΕ…, ημέρες μετά και δίχως αυτό να επισείει αυτόματες συνέπειες για κανέναν.

Αυτή η απορία εκφράζεται βεβαίως και από αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. από την Κεντρική Μακεδονία που ερευνούν την υπόθεση.

Σύμφωνα λοιπόν με τον ποινικολόγο Αλέξη Κούγια και σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε σε ΜΜΕ που παραχώρησε συνεντεύξεις, ο 33χρονος Αλβανός συζυγοκτόνος James Lesi ήρθε από μόνος του σε επαφή με τον γνωστό δικηγόρο μόλις τρία 24ωρα μετά την φρικτή δολοφονία της συζύγου του που κατέσφαξε το απόγευμα της 6 Ιανουαρίου, μπροστά στα μάτια του μεγαλύτερου γιου του και απήγαγε τον μικρότερο κατά τη διαφυγή του. Και αυτό ενώ ήδη η ΕΛ.ΑΣ. σάρωνε την Βόρεια Ελλάδα και τα ελληνοαλβανικά σύνορα…

Σύμφωνα με τον ίδιο τον δικηγόρο έδωσαν ραντεβού όχι κάπου στην Χαλκιδική αλλά στα Μέγαρα όπου φέρεται να κρύβεται ο αδίστακτος φονιάς.

Εκεί ο δικηγόρος υποστήριξε ότι θα τον αναλάβει μόνο υπό την προϋπόθεση ότι θα παραδώσει πρώτα σώο αβλαβές το παιδί και μετά θα κάνουν την οποιαδήποτε παραπέρα συζήτηση, όμως παρότι πέρασαν ημέρες από τότε, ο δράστης δεν επικοινώνησε εκ νέου μαζί του.

Στο διάστημα αυτό η ΕΛ.ΑΣ. είχε εντοπίσει και μία συσκευή κινητού τηλεφώνου κοντά στο σημείο που είχε εγκαταλείψει το μηχανάκι του ο δράστης όμως εξετάζεται εάν και κατά πόσο ήταν δική του. Πρόσθετα εξετάστηκε η περίπτωση που τον έφερε να είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά κάπου στον Πειραιά όμως αυτό δεν προέκυψε τελικά από την έρευνα.

Για αυτή την εξέλιξη που έγινε μόλις σήμερα γνωστή μέσω ορισμένων ΜΜΕ και 8 ημέρες μετά αφότου έγινε, παρέχοντας άπλετο χρόνο για νέες ενέργειες στον δράστη, η ΕΛ.ΑΣ. δεν ήταν ενήμερη από τον ποινικολόγο και την γνώση αυτή την έλαβε αφού αξιωματικοί που ερευνούν την υπόθεση είδαν αυτήν την εξέλιξη στα ΜΜΕ και κάλεσαν τον δικηγόρο για επιβεβαίωση την οποία και έλαβαν.

Πλέον, τα ερωτηματικά είναι πολλά και ένα από αυτά και ίσως το πιο κρίσιμο είναι εάν ο Αλβανός δολοφόνος και απαγωγέας του ίδιου του παιδιού βρίσκεται ακόμα στα Μέγαρα υπό την «φροντίδα» πιθανόν κάποιου γνωστού του ή έχει εξαφανιστεί και από εκεί και βρίσκεται πλέον κάπου αλλού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα