Πύργος Ηλείας: 31χρονος εξέδιδε 15χρονη ανήλικη

Πύργος Ηλείας: 31χρονος εξέδιδε 15χρονη ανήλικη
Νεαρό κορίτσι κατά της κακοποίησης (φωτογραφία αρχείου) iStock

Θύμα σεξουαλικής κακοποίησης μαστροπείας ενός 31χρονου έπεσε μία 15χρονη Ρομ. Συνελήφθη 59χρονος αλβανικής καταγωγής για γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης κατά συρροή και έναντι αμοιβής.

Έναν εφιάλτη ζούσε μία 15χρονη Ρομά στον Πύργο Ηλείας που έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης και μαστροπείας από έναν 31χρονο Έλληνα με τον οποίο διατηρούσε παλιότερα σχέση.

Η υπόθεση ήρθε τυχαία στην επιφάνεια από έναν έλεγχο που πραγματοποίησαν προχθές το βράδυ στην πόλη του Πύργου η Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. στον Έλληνα που κρίθηκε ύποπτος και στο κορίτσι.

Η ανήλικη βρήκε την ευκαιρία και κατήγγειλε στους αστυνομικούς πως ο δράστης την εξωθούσε στην πορνεία και συνελήφθη.

Από την προανάκριση προέκυψε πως η ανήλικη είχε κακοποιηθεί νωρίτερα από έναν 59χρονο αλβανικής καταγωγής στο σπίτι του, όπου την πήγε ο μαστροπός έναντι αμοιβής 20 ευρώ και όπως είπε στους αστυνομικούς η κοπέλα, αυτό είχε συμβεί με το ίδιο άτομο άλλες δύο φορές στο σπίτι του, έναντι 15 και 20 ευρώ αντίστοιχα.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα με τις σε βάρος τους κατηγορίες και αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι ενώ διατάχθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για να διαπιστωθούν όσα καταγγέλλει η ανήλικη και βεβαίως για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν και άλλοι δράστες στην υπόθεση.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα