Κατέρρευσε γέφυρα στα Μέγαρα – Δύο τραυματίες

Κατέρρευσε γέφυρα στα Μέγαρα – Δύο τραυματίες
Κατέρρευσε τμήμα γέφυρας στα Μέγαρα ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΑΠΕΤΣΙΚΑΣ/INTIME NEWS

Ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στα Μέγαρα, όπου τμήμα της γέφυρας Καρδατά υποχώρησε κατά τη διάρκεια εργασιών συντήρησης.

Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε στο 39ο χλμ. της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου, στο ύψος του κόμβου Μεγάρων, κατά την διάρκεια σκαπτικών εργασιών κάτω από μία γέφυρα.

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμή συνθήκες, κατά την διάρκεια των εργασιών υποχώρησε και κατέρρευσε τμήμα της γέφυρας και τα μπάζα τραυμάτισαν έναν εργάτη που παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής και καταπλάκωσαν έναν σκαπτικό μηχάνημα, εγκλωβίζοντας τον χειριστή του μέσα σε αυτό.

Μετά από επιχείρηση, οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν τραυματισμένο τον χειριστή του σκαπτικού μηχανήματος, τον οποίο επίσης παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Και οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Αττικό Νοσοκομείο με ορθοπεδικούς τραυματισμούς, χαρακτηρίζονται ελαφρά τραυματίες και δεν αντιμετωπίζουν κίνδυνο ζωής.

Κατέρρευσε τμήμα γέφυρας στα Μέγαρα ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΑΠΕΤΣΙΚΑΣ/INTIME NEWS

Στο σημείο επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα, ενώ διενεργείται έρευνα από την Αστυνομία για τις συνθήκες του ατυχήματος και ενδεχομένως να οδηγηθούν αρμοδίως οι υπεύθυνοι του εργοταξίου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα