ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πυρκαγιά στην περιοχή της Κινέτας. Η φωτιά κατέστρεψε σπίτια καθώς και δασική περιοχή, Δευτέρα 23/7/2018. (Eurokinissi/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)

Καλύτερη η εικόνα των πυρκαγιών σε Αμαλιάδα και Αλεξανδρούπολη

Καλύτερη είναι η εικόνα που παρουσιάζουν τα πύρινα μέτωπα σε Αμαλιάδα και Αλεξανδρούπολη, ωστόσο θα χρειαστεί ολονύχτια προσπάθεια από τις επίγειες δυνάμεις, μέχρι να ξημερώσει και να αρχίσουν νέες ρίψεις νερού από αέρος

ΟΗΕ και ΗΠΑ παρεμποδίζουν την επιστροφή Σύρων προσφύγων στη Συρία δήλωσε ο Λαβρόφ

Καταγγελία Λαβρόφ: ΟΗΕ και ΗΠΑ παρεμποδίζουν την επιστροφή Σύρων προσφύγων στη Συρία

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών είπε ότι οι δυτικές χώρες χρησιμοποιούν τις διεθνείς οργανώσεις στη Συρία για να επιτύχουν τους δικούς τους γεωπολιτικούς τους στόχους.

Βίντεο-σοκ από την κατάρρευση της γέφυρας στη Γένοβα

Βίντεο-σοκ από την κατάρρευση της γέφυρας στη Γένοβα

ΚΟΣΜΟΣ

Η στιγμή της κατάρρευσης της γέφυρας Μοράντι από δύο διαφορετικές κάμερες ασφαλείας - Καταγράφεται απορριμματοφόρο που διαφεύγει την τελευταία στιγμή - Το απόλυτο χάος σε ελάχιστα δευτερόλεπτα

Τραγωδία στο Μάτι: Οι απαντήσεις στα ερωτήματα για την επόμενη μέρα

Τραγωδία στο Μάτι: Οι απαντήσεις στα ερωτήματα για την επόμενη μέρα

Η επιτροπή κατοίκων και συλλόγων του Νέου Βουτζά έθεσε υπόψη του υπουργού Μεταφορών και Υποδομών κείμενο με αναλυτικά ερωτήματα που αφορούν το «αύριο» των περιοχών οι οποίες «χτυπήθηκαν» από τις καταστροφικές πυρκαγιές του Ιουλίου.

Δύο συλλήψεις για τους πυροβολισμούς κατά της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Άγκυρα

Τουρκία: Δύο συλλήψεις για τους πυροβολισμούς κατά της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Άγκυρα

Οι δύο άνδρες, που έχουν ποινικό μητρώο, ομολόγησαν ότι άνοιξαν πυρ εναντίον της αμερικανικής πρεσβείας, σύμφωνα με το γραφείο του κυβερνήτη της τουρκικής πρωτεύουσας.

Rocinha favela

Πόλεμος στις φαβέλες: Επιχείρηση με αεροπλάνα και τανκ, τουλάχιστον 14 νεκροί

Δεκατέσσερις νεκροί στη διάρκεια κοινής επιχείρησης στρατού και αστυνομίας κατά διακινητών ναρκωτικών στις φαβέλες του Ρίο - Επέμβαση με χιλιάδες στρατιώτες, άρματα και αεροπλάνα

Φωτό αρχείου

Δεύτερη φωτιά στην Αμαλιάδα στην περιοχή Γεράκι - Μαίνεται στη Δαφνιώτισσα

Εξαιρετικά ύποπτο είναι αυτό που συμβαίνει στην Ηλεία από το μεσημέρι και συγκεκριμένα στην περιοχή της Αμαλιάδας, αφού μετά την πρώτη πυρκαγιά στην Δαφνιώτισσα που οδήγησε και στην προληπτική εκκένωση του χωριού από ηλικιωμένους και παιδιά, ξέσπασε και δεύτερη πυρκαγιά στην Αμαλιάδα και συγκεκριμένα ανάμεσα στις κοινότητες Γεράκι και Ανάληψη.

Και όμως, οι Γερμανοί είναι από τους "τεμπέληδες" της Ευρώπης

Και όμως, οι Γερμανοί είναι από τους "τεμπέληδες" της Ευρώπης - Πόσες ώρες δουλεύουν οι Έλληνες

Βάσει στοιχείων, οι Γερμανοί εργάζονται λιγότερες ώρες σε σχέση με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο. Στο αυξανόμενο ποσοστό απασχόλησης γυναικών οφείλεται εν μέρει η παρατηρούμενη μείωση στον μ.ο. των ωρών εργασίας στη χώρα.

Η Ρένα Δούρου

Δούρου: Ουδέποτε υπήρξα προϊόν κομματικού σωλήνα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

"Για χρόνια κόλλησα ένσημα δουλεύοντας στον ιδιωτικό τομέα, έμεινα άνεργη όπως τόσοι και τόσοι συνομήλικοι μου εξαιτίας των πολιτικών των κυβερνήσεων που μετείχε ή στήριζε το κόμμα του κ. Γρηγοράκου" αναφέρει η Ρένα Δούρου