Κεφαλονιά: Θρίλερ με τον θάνατο του μοντέλου – Τα νέα στοιχεία και η μυστηριώδης ανάρτηση

Κεφαλονιά: Θρίλερ με τον θάνατο του μοντέλου – Τα νέα στοιχεία και η μυστηριώδης ανάρτηση
Instagram

Η Σίνεντ Μακναμάρα βρέθηκε κρεμασμένη στο πίσω μέρος της θαλαμηγού Mayan Queen IV, που ανήκει στον μεγιστάνα Αλμπέρτο Μπελέρες, ο οποίος ασχολείται με τις εξορύξεις. Οι αρχές "βλέπουν" αυτοκτονία.

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η έρευνα των αρχών για την εξιχνίαση του θανάτου της 20χρονης Σίνεντ Μακναμάρα, πασίγνωστου μοντέλου από την Αυστραλία, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή την προηγούμενη Πέμπτη σε πολυτελές γιοτ στην Κεφαλονιά.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα ευρήματα της έρευνας των αντρών του λιμεναρχείου Κεφαλλονιάς, ο θάνατος της κοπέλας οφείλεται σε αυτοκτονία. Αξίζει να σημειωθεί ότι η νεαρή κοπέλα βρέθηκε κρεμασμένη με σχοινί στο πίσω μέρος της θαλαμηγού Mayan Queen IV, που ανήκει στον μεγιστάνα Αλμπέρτο Μπελέρες, ο οποίος ασχολείται με τις εξορύξεις. Αμέσως ειδοποιήθηκε το λιμεναρχείο στο Αργοστόλι και άνδρες του πληρώματος και του λιμενικού προσπάθησαν να επαναφέρουν την Μακναμάρα στη ζωή, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η έρευνα του λιμεναρχείου Κεφαλονιάς βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης, ενώ φως στη υπόθεση αναμένεται να δώσουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής που πραγματοποιείται στην Πάτρα. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, στο νησί του Ιονίου βρίσκονται η μητέρα και η αδελφή της 20χρονης, ώστε να παραλάβουν τη σορό. Αυτήν τη στιγμή, η υπερπολυτελής θαλαμηγός έχει αναχωρήσει από το λιμάνι της Κεφαλλονιάς, με άγνωστο προορισμό.

Σύμφωνα με την Daily Mail, την άτυχη κοπέλα βρήκε χωρίς τις αισθήσεις της ένα μέλος του πληρώματος γύρω στις 01.45 τα ξημερώματα της Παρασκευής. Φώναξε προς το μέρος της, αλλά όταν δεν έλαβε απάντηση άρχισε να φωνάζει ζητώντας βοήθεια. Γιατρός του Mayan Queen IV προσπάθησε επί αρκετά λεπτά να συνεφέρει την 20χρονη, η οποία έπεσε σε κώμα και άφησε την τελευταία της πνοή κατά την αεροδιακομιδή της σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Μετά την ολοκλήρωση του έργου της Σήμανσης η πολυτελής θαλαμηγός απέπλευσε τελικά από το Αργοστόλι με όλα τα μέλη του πληρώματος, όπως πιστεύεται. Ο ιδιοκτήτης της και πρόεδρος της δεύτερης μεγαλύτερης εταιρείας εξορύξεων στο Μεξικό, με εκτιμώμενη περιουσία 9,6 δισ δολαρίων, δεν ήταν, σύμφωνα με δημοσιεύματα, στο σκάφος την ώρα του θανάτου της κοπέλας.

Συγκεκριμένα, τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Μπελέρες είχε αποβιβαστεί από τη θαλαμηγό την Τρίτη. Η Μακναμάρα βρέθηκε νεκρή δύο περίπου μέρες αργότερα. Οι αρχές εξετάζουν τι μπορεί να συνέβη το 48ωρο αυτό (ή και νωρίτερα) που να οδήγησε στον θάνατο της κοπέλας.

Στα χέρια των αρχών βίντεο με τις τελευταίες στιγμές της 20χρονης

Σύμφωνα με αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης, στα χέρια των ελληνικών αρχών που ερευνούν την υπόθεση, βρίσκεται βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του πολυτελούς γιοτ, όπου πιστεύεται πως καταγράφονται οι τελευταίες στιγμές του μοντέλου. Εκτός από το βίντεο που ίσως δώσει απαντήσεις για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου της άτυχης κοπέλας, οι αρχές εξετάζουν και τα μηνύματα που έστειλε ή δέχτηκε στο κινητό της τηλέφωνο, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.

Η μυστηριώδης ανάρτηση

Αίσθηση προκαλεί μια ανάρτηση της άτυχης κοπέλας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, λίγες ημέρες πριν τον θάνατό της. «Το μυαλό μου είναι μπερδεμένο. Πηγαίνετέ με πίσω σε αυτή τη στιγμή, όπου η μόνη μου ανησυχία ήταν να μη σπάσω το κρανίο μου» έγραψε στη λεζάντα μιας φωτογραφίας, στην οποία εικονίζεται να οδηγεί μια γουρούνα. Το κείμενό της συνοδεύουν τα εικονίδια ενός ηφαιστείου και μιας ένεσης…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα