Ρόδος: Βίντεο από τον ξυλοδαρμό εργαζομένου – “Άντε, έφαγε και μια μπουνιά”

Ρόδος: Βίντεο από τον ξυλοδαρμό εργαζομένου – “Άντε, έφαγε και μια μπουνιά”
glomex

Ποιος ο λόγος του ξυλοδαρμού του από επιχειρηματία διπλανού καταστήματος στην Παλιά Πόλη της Ρόδου, σύμφωνα με το θύμα. Τι υποστηρίζει ο φερόμενος δράστης.

Βίντεο από τον ξυλοδαρμό εργαζομένου σε εστιατόριο στην Παλιά Πόλη της Ρόδου, που έγινε μπροστά στα μάτια δεκάδων ανθρώπων, ήρθε στο φως.

Στο βιντεο από το Star καταγράφεται η στιγμή που ομάδα ατόμων επιτίθεται στον νεαρό σερβιτόρο και τον ξυλοκοπούν όλοι μαζί. Στη συνέχεια, ο εργαζόμενος μπήκε στην επιχείρηση και λίγα λεπτά μετά, εισέβαλαν και οι δράστες, συνεχίζοντας να τον χτυπάνε, όπως κατήγγειλε το θύμα.

«Ήρθε το αφεντικό και πίσω του ήταν 15 άτομα. Καταγγελία έκανε ο εργοδότης μου», είπε ο νεαρός, ο οποίος δείχνει ως δράστη ιδιοκτήτη επιχείρησης που βρίσκεται πολύ κοντά στο μαγαζί που εργάζεται ο ίδιος στην πλατεία Εβραίων Μαρτύρων, στην Παλιά Πόλη. «Έφαγα ξύλο, επειδή του πήρα δύο πελάτες», δήλωσε το θύμα.

Ο εργοδότης και το θύμα κατέθεσαν μήνυση για εξύβριση και απειλή. Σε βάρος του κατηγορούμενου όπως και σε βάρος του γιου του έχει σχηματιστεί δικογραφία.

Τι υποστηρίζει ο φερόμενος δράστης

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, τον οποίο καταγγέλει ο νεαρός σερβιτόρος για τον ξυλοδαρμό του, έδωσε τη δική του εκδοχή:

«Δεν είχα πρόθεση να τον χτυπήσω και δεν τον χτύπησα. Απλά τον έπιασα από τους ώμους και του λέω “Θα μιλάς πιο όμορφα και θα φέρεσαι πιο όμορφα, για να επιβιώσεις εδώ πέρα”. Έφαγε ένα χαστούκι από τον γιο μου, γιατί του έβρισε τη μάνα στα αλβανικά. Άντε και μια μπουνιά».

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα