Συνελήφθη 31χρονος αστυνομικός – Επιχείρησε να διαρρήξει σπίτι απειλώντας γυναίκα με όπλο

Συνελήφθη 31χρονος αστυνομικός – Επιχείρησε να διαρρήξει σπίτι απειλώντας γυναίκα με όπλο
Περιπολικό αστυνομίας (φωτογραφία αρχείου) EUROKINISSI

Χειροπέδες σε 31χρονο αστυνομικό, ο οποίος προσπάθησε μαζί με τον 22χρονο συνεργό του να διαρρήξει οικία. Οι κινήσεις που τους πρόδωσαν.

Στη σύλληψη ενός 31χρονου αστυνομικού και του 22χρονου – ήδη σεσημασμένου για άλλα αδικήματα – συνεργού του, προχώρησαν οι αρχές, μετά από απόπειρα διάρρηξης σε σπίτι στο Χαϊδάρι, με τον πρώτο, μάλιστα, να απειλεί με πιστόλι μία γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., μετά από σήμα του Κέντρου της Άμεσης Δράσης, μετέβησαν στην οδό Αγησιλάου στο Χαϊδάρι για να ελέγξουν ύποπτα άτομα. Ο 31χρονος, που βρισκόταν εκεί με τον συνεργό του, επέδειξε υπηρεσιακή ταυτότητα και υποστήριξε ψευδώς ότι βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία, με τους άντρες της Ομάδας Δίας να αποχωρούν από το σημείο.

Μερικά λεπτά μετά, οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. πέρασαν ξανά από την οδό Αγησιλάου και διαπίστωσαν ότι οι δύο άνδρες παρέμεναν εκεί, ενώ περίπου μια ώρα αργότερα το Κέντρο της Άμεσης Δράσης έλαβε νέα κλήση ότι στο σημείο δύο άτομα επιχειρούν να διαρρήξουν ισόγειο διαμέρισμα. Οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από μία γυναίκα την οποία, μάλιστα, απείλησε με όπλο ο αστυνομικός.

Ο 31χρονος αστυνομικός και ο 22χρονος συνεργός του συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, ενώ ο αστυνομικός αντιμετωπίζει και διοικητικές κυρώσεις.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα