Θεσσαλονίκη: Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει η ερπετολόγος που δέχθηκε τσίμπημα οχιάς

Θεσσαλονίκη: Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει η ερπετολόγος που δέχθηκε τσίμπημα οχιάς
Νοσοκομείο "Παπανικολάου" INTIME

Σοβαρή αλλά ελεγχόμενη είναι η κατάσταση της ερπετολόγου, την οποία δάγκωσε φίδι σε σχολείο της Θεσσαλονίκης, στην προσπάθειά της να το απομακρύνει από το χώρο.

Η 39χρονη ερπετολόγος, που δέχθηκε τσίμπημα οχιάς το απόγευμα της Παρασκευής (26/5) σε σχολείο της Θεσσαλονίκης, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και με μηχανική υποστήριξη στην Α’ ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου.

Η κατάστασή της, σύμφωνα με την ΕΡΤ, χαρακτηρίζεται κρίσιμη αλλά ελεγχόμενη και τις επόμενες ώρες αναμένονται νεότερα για την κατάσταση της υγείας της.

Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη γυναίκα κλήθηκε στο 30ο Γυμνάσιο στην περιοχή της οδού Γιαννιτσών για να απομακρύνει μία οχιά από το σχολείο.

Η ερπετολόγος στην προσπάθειά της να απομακρύνει το φίδι, εκείνο την τσίμπησε με αποτέλεσμα να πάθει αναφυλακτικό σοκ και να καταρρεύσει σε λίγα δευτερόλεπτα.

Η κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ τη διασωλήνωσε άμεσα και στη συνέχεια η γυναίκα διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου και νοσηλεύεται μέχρι αυτή τη στιγμή.

Το σχολείο, που συνέβη το περιστατικό, σήμερα θα παραμείνει κλειστό και θα συνεχιστούν οι εργασίες.






Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα